7 X Manieren om een hot body te faken

Laten we eerlijk zijn: We hebben niet allemaal tijd en/of zin om naar de sportschool te gaan en keihard te trainen voor een hot bodyGelukkig zijn er genoeg manieren om anderen een beetje om de tuin te leiden wat betreft jouw lichaam. Met deze tips lijkt het gelijk alsof jij een killer body hebt zonder dat jij je hiervoor in het zweet hoeft te werken.

1. All black
Het is misschien wel het oudste trucje dat er is; één kleur gebruiken in je kleding om een slankere illusie op te wekken. En dit is ook gelijk een goede truc want het zorgt ervoor dat er een verticale lijn wordt gecreëerd waardoor je dus slanker lijkt. Van head-to-toe in zwart is het meest effectief en meest chique maar ook andere donkere kleuren zorgen voor dit effect zoals bijvoorbeeld marine blauw of donkergroen. Tip: Vermijd bleke tinten zoals beige.

2. Investeer in shapewear
Waarschijnlijk kun je de Tellsell reclame´s niet meer aanzien met al hun shapewear ondergoed en geloof je er helemaal niks van maar geloof het of niet: het werkt wel! Het juiste item shapewear werkt goed om ophopingen te verbergen. Je lijkt al gauw dunner als je met een bepaalde slip je vetrolletjes weg kunt toveren of met een butt-lift broekje je achterwerk iets omhoog kan krijgen. Dan staat dat ene bodycon jurkje toch ineens een stuk mooier hé?

3. De juiste maat
De juiste maat kleding dragen is misschien wel het belangrijkste trucje als het gaat om er optisch slanker uit te zien. Een goede kleermaker kan ook je kleding speciaal op maat maken, want laten er eerlijk zijn, we zijn niet allemaal gezegend met een lichaam als Doutzen Kroes. Laat de mouwen inkorten, de onderkant smaller maken van een broek of laat er wat stof bij maken rondom je taille.

hot-body

4. Draag haken met een lage uitsnede
Dit is een klein trucje die zomaar eens de manier waarop je schoenen uitkiest kan veranderen. Wist je namelijk dat schoenen met een lage uitsnede direct je benen langer doet lijken als je een rokje, shortje of jurkje draagt. Wanneer je deze hakken ook nog eens ongeveer in dezelfde kleur als je huidskleur zou kunnen vinden is dat nog beter want daardoor lijken je benen dunner.

5. Koop illusie jurkjes
Er zijn jurkjes die je lichaam écht een stuk smaller laten lijken en dat zijn jurkjes die aan de zijkanten rondom je taille donkere vlakken hebben. Het geeft je een heel mooi zandloper effect zonder dat je daar iets voor hoeft te doen!

hot-body

6. Contour
Je zult misschien denken dat dit niks voor jou is, maar het subtiel contouren van je gezicht maakt echt een wereld van verschil. Wanneer je je make-up contourt dan is dat praktisch real life Photoshoppen op je gezicht. Je kaaklijn zal er opeens uit springen en je bottenstructuur maakt je gezicht gelijk een stuk smaller.

7. Donkere high-waist jeans
Wanneer je high-waist jeans op een goede, fashionable manier draagt lijk je optisch gelijk al langer doordat je onderlichaam als het ware verlengd wordt. De beste high-waist jeans die je kunt kiezen zijn de slim-fit jeans die tot je enkel komen.

Bron: Stylecaster.com
Toch liever wat kilo’s kwijt raken? Wij hebben hier een aantal tips voor je!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
10 X Originele inpak ideeën voor kerst

Heb je nog wat last minute inspiratie nodig om jouw kerstcadeaus op de leukste manier in te pakken? Dan ben...

Sluiten