Hot or not: de Speedo

Als het weer een beetje meezit kunnen we binnenkort weer vanaf ons strandstoeltje naar voorbijlopende mannen kijken en, ook niet onbelangrijk, naar wat ze aan hebben. Zeker weten dat je op het Nederlandse strand vooral mannen ziet die hun jaren oude surfshorts uit de kast hebben getrokken. Wij denken dat het misschien eens tijd is voor verandering.

Stylist en columnist Simon Doonan denkt er precies zo over. Hij voert een betoog voor, jawel, de Speedo. Volgens Doonan zijn veel mannen bang om hun mannelijkheid te laten zien en daarom verstoppen ze die maar in grote surfshorts. En dat terwijl vrouwen al jaren in nietsverhullende bikini’s op het strand lopen en dat is de normaalste zaak van de wereld. Volgens hem is het veel beter als mannen kiezen voor een zwemshort die nauwer aansluit. Niet alleen omdat dat beter staat, maar ook omdat het veiliger zwemmen is zonder al die overbodige zware stof om je heen.

 

 

Het is misschien even wennen, maar we denken dat de strakkere zwemshort de toekomst heeft. Vooral de Speedo met pijpjes zien wij wel zitten. Wat vind jij, hot or not?

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
photo diary marlou
Photo Diary: Marlou

Mijn vakantie zit erop en het werd hoog tijd om weer op inkoop te gaan voor de Follow Fashion Shop....

Sluiten