De leukste hotspots Groningen II

Ennn we gaan door! Vorige maand kwam het eerste deel van de leukste hotspots Groningen online, maar er zijn er meer. Veel meer zelfs! En dus zijn we de afgelopen tijd weer regelmatig op stap geweest om jullie kennis te laten maken met de leukste plekjes van Groningen. Om een kopje koffie te drinken, een taartje te nuttigen of voor een uitgebreide lunch/diner.

Bakkerij Blanche

Bij toeval kwamen we hier terecht en dat was een heel, heel fijn toeval. Vanaf de straatkant is het niet te zien, maar aan de achterkant bevindt zich een hele mooie ruimte met koper, marmer én planten. Je begrijpt: Marlou en ik waren meteen om. Ontbijten doe je hier bijvoorbeeld met kwark met vers fruit en superfoods en voor de lunch worden er onder andere lekkere broodjes en salades geserveerd. Bakkerij Blanche zit gevestigd in de Brugstraat.

Schermafbeelding 2015-09-15 om 11.32.05

Uurwerker

De Uurwerker is dé plek in Groningen om te werken, studeren of goed bij te kletsen. Je kunt hier terecht voor zowel het ontbijt, de lunch of het diner, maar natuurlijk ook om gewoon een lekker biertje te nuttigen. Een fijne plek in het centrum van Groningen (Uurwerkersplein 1) waar iedereen, bij goed weer op het terras, samenkomt. Op zondag na is de Uurwerker iedere dag tot 24u geopend!

Schermafbeelding 2015-09-15 om 11.26.24

No. 25

Wat mij betreft is No.25 een van de absolute toppers. Je vindt No.25 in Oude Kijk in ‘t Jatstraat en kunt hier terecht voor de lekkerste salades, broodjes en zoetigheden. Zo hebben ze onder andere monchou- en appeltaart in weckpotjes en heerlijke brownies. Maar ook voor een verse salade, pasta of quinoa gerechten schuif je hier gezellig aan. Of zoals ze zelf zeggen: ”Wereldse gerechten van de beste kwaliteit” en dat beamen wij. N.B: No.25 heeft sinds kort een tweede filiaal aan de Rademarkt geopend voor lunch, diner en delicatessen!

Schermafbeelding 2015-09-15 om 11.10.58

Feliz Fine Food

Een unieke zaak in het hartje van Groningen met als doel mensen blij maken met goed eten en drinken. Kan niet missen! En gezien de vele goede reacties kunnen we stellen dat ze al heel veel mensen blij hebben gemaakt. Bij Feliz Fine aan de Brugstraat kun je ieder moment van de dag terecht in het sfeervolle restaurant of in de gezellige tuin. Het water liep ons in de mond bij het zien van de menukaart met onder andere de keuze uit wilde gamba’s, babykreeft en kemperhoen.

Schermafbeelding 2015-09-15 om 10.48.43

Bekijk hier het eerste deel van de hotspots Groningen.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
blogger closet sale
Blogger Closet Sale in Groningen!

Zet het in je agenda want aanstaande zaterdag is het zo ver! Dan zal de Blogger Closet Sale van start...

Sluiten