Friday Favourite: mijn houten kerstboom

Omdat kerst voor de deur staat vind ik het hoog tijd om mijn kantoor in een gezellige kerstsfeer te stylen.
Door dit leuke artikel over alternatieve kerstbomen  raakte ik helemaal geïnspireerd. Ik speurde het internet af en vond deze houten kerstboom. Echt een beauty!

Kerstdecoratie shoppen

Voor mijn moeder kocht ik ooit al een mooie houten kerstboom maar deze vond ik weer net iets origineler. Boom bestellen, check! Tijd om de kerstdecoratie in te shoppen. Dat was best lastig omdat ik de houten kerstboom nog niet eens ontvangen had. Met allerlei leuke spulletjes, van dennenappels tot leuke hertjes en kaarsen, kwam ik weer thuis. Oh en natuurlijk fake waxinelichtjes want anders vliegt de boom nog in de hens als ik even niet oplet. Een vriendin van me noemde het ‘vrijgezellenlampjes’, omdat haar vrijgezelle vrienden te lui zijn om echte waxinelichtjes te kopen en dan dus deze neppe variant in huis hebben.

Het in elkaar zetten van de houten kerstboom

De volgende dag werd de houten kerstboom al bezorgd en enthousiast begon ik gelijk de plankjes uit elkaar te schuiven en al snel leek het op een boom. Eén klein probleempje; de boom stond wel heel onstabiel. Wat bleek? De onderkant bestond ook uit twee dikke planken die je nog uit moest schuiven. Maar daar was geen beweging in te krijgen! Ik had het het hele tafereel moeten filmen, maar dat soort dingen bedenk je natuurlijk altijd achteraf.

Hulp van de buurman

De boom viel bijna op mij, ik raakte in paniek en belde de leverancier die niet op nam. Help! De boom moest nu zo snel mogelijk staan want ik kon niet wachten en had weinig tijd. Goed… dan maar hulp vragen aan m’n buurman. De hele boom moest weer in elkaar geschoven worden om vervolgens de schroeven aan de onderkant eruit te halen om het onderstel goed te zetten.

Maar, toen was het dan eindelijk zover: ik mocht de boom ‘inrichten’ en ik ben super blij met het resultaat! Wat vinden jullie van mijn houten kerstboom? Is het niet een beauty?

houten kerstboom

houten kerstboom houten kerstboom

Meer kerst interieur ideeën? Dat kan: Alternatieve kerstboom ideeën & DIY minimalistische houten kerstboom maken

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
7 X Tekenen dat jij over de break-up heen bent

Een break-up is in het begin altijd rot.. Maar niet getreurd want iedereen komt er weer overheen! Er zijn een paar...

Sluiten