How to wear: het bomberjack

Je zult denken: bomberjacks, die droegen we vorig jaar toch al? Klopt, daar heb je gelijk in. Maar toch hebben deze jacks iets met ons gedaan, want nog steeds dragen we dolgraag deze stoere jasjes. De persoon die op New York Fashion Week het bomberjasje onder de aandacht bracht bij streetstyle fotografen, heeft een trend gecreëerd die eindeloos lijkt. Want deze trend gaat nog door tot aan de zomer. Toch is het soms best lastig om de bomberjacks te combineren. Want wil je juist iets stoers uitstralen, ga je mee met de sporty trend of houd je juist meer van een lieve look?

Soms nemen we stiekem een kijkje in de kast van onze lieftallige vriendjes. De bombers doen het bij de mannen dit seizoen ook goed. Stijliconen als Bob Dylan, Mick Jagger en Paul Newman zijn tegenwoordig ook fan van de jasjes. Reden genoeg om aan te nemen dat ze helemaal on trend zijn.

Bomberjacks zijn er in allerlei vrouwelijke kleuren, patronen en maten. Het is een geweldig kledingstuk dat je meeneemt naar de lente, tot aan de zwoele zomeravonden. Het combineren van dit kledingstuk kan enkel soms nog voor problemen zorgen. Want juist omdat het een stoer jasje is, denken veel mensen al snel dat het geheel stoer gecombineerd moet worden. En dat terwijl daar juist geen regels aan verbonden zijn. De leukste bombers vind je bij Nelly.com, Asos, New Look en Zalando!

Ben jij er al van overtuigd dat het bomberjack aankomend seizoen nog steeds dé musthave is? Kijk dan snel mee naar de beste manier om het jack te combineren!

1. Bomber l’animale

Ga voor de urban look met deze tijgerprint bomber. Houd de rest van je kleding wat rustiger, zodat het jasje er helemaal uitspringt. Draag er gouden accessoires bij, die kleuren mooi bij de print.

bomber tijger

2. One of the guys

Met deze bomber-look ben je helemaal one of the guys. Draag deze bomber met een stoer shirt en eventueel een baggy broek. Zo lijkt het alsof je stiekem in de kast van jouw boyfriend hebt gekeken.

bomber stoer

3. Tartan bomber

We love tartan! De combinatie van de tartan print met een bomber maakt het plaatje dus helemaal compleet. Prachtig, vooral als je de felle kleur door laat vloeien in je lippenstift.

bomber tartan

4. The leather one 

Dit bomberjack zorgt voor een stoere, maar toch classy look met haar leren mouwen. De bomber is gecombineerd met een leren broek en hoge leren hakken. All black, all leather. 

bomber leather

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
photo diary
Photo Diary: Marlou

Deze week moesten we er in het hoge Noorden dan echt aan geloven: Koning Winter had zijn intrede gedaan. Op...

Sluiten