10 X Originele inpak ideeën voor kerst

Heb je nog wat last minute inspiratie nodig om jouw kerstcadeaus op de leukste manier in te pakken? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Je vind hier de leukste last minute inpak ideeën voor de kerstdagen. Want ja, het is toch altijd wel het leukst om persoonlijke en mooi ingepakte cadeaus onder de kerstboom te hebben liggen. Mocht je precies willen weten hoe je deze inpak ideeën thuis kan maken? Klik dan op de afbeelding voor de hele uitleg. Kijk je mee naar de meest originele inpak ideeën voor de kerst?

1. Clean quotes

inpak ideeën

Het hoeft niet eens over the top te zijn, less is more toch? Gebruik mooi wit inpak papier en hang er kaartjes aan met leuke, pakkende quotes.

2. The traveler

inpak ideeën

Iemand in je omgeving die meer in het buitenland verblijft dan thuis in Nederland? Dan is dit inpak idee perfect! Gebruik een oude landkaart als inpak papier, strik erom en klaar!

3. Nature lover

inpak ideeën

Erg leuke inpak ideeën voor kerstcadeaus met een natuurlijk tintje. Gebruik echte blaadjes of takjes kruiden voor de finishing touch.

4. Flower

inpak ideeën

Mocht je een opzoek zijn naar een fleurig inpak idee dan zijn deze cadeau verpakkingen perfect! Door niet het hele cadeau in te pakken met het fleurige pakpapier geef je het cadeau nét dat beetje extra.

5. For dad

inpak ideeën

For the best dad in the world. Meestal krijgen de mannen het saaie, eentonige cadeautje met zo weinig mogelijk printjes erop. Wil je iets anders en origineel zijn dit jaar? Verras je vader, broer of boyfriend met deze leuke inpak ideeën.

6. Light as a feather

inpak ideeën

Een populair inpak idee die je dit jaar veel voorbij ziet komen: veren. En dit vinden wij toch wel een erg leuke variant voor de kerstdagen!

7. The musician

inpak ideeën

Iemand in je omgeving die erg van muziek houdt? Gebruik dan oud bladpapier met muzieknoten erop.

8. Black and white

inpak ideeën

Met bruin/kartonachtig inpak papier kan je alle kanten op. Zo zijn er bij deze inpak ideeën zwart en witte details toegevoegd.

9. Sparkling

inpak ideeën

Een sparkly persoon in jullie midden? Ga dan voor het confetti inpak idee! Pak het pakketje eest met een effen papier in. Leg een transparant stuk inpak papier op de grond, strooi hier confetti of glitter op, leg hier het ingepakte cadeau op en pak het opnieuw met deze tweede, transparante laag in.

10. The low budget

inpak ideeën

Hebben de kerstcadeaus zelf je al genoeg geld gekost maar wil je wel een origineel inpak idee? Gebruik dan oude toiletrollen. Vouw ze zoals het voorbeeld laat zien, plaats er een strook van een ander inpakpapier overheen en klaar!

Met deze originele inpak ideeën maak je de kerstsfeer nog nét wat leuker! Heb jij nog een goede toevoeging aan deze inpak ideeën voor de kerst? Laat het ons weten in de reacties! En misschien, héél misschien, worden we met kerst wel verrast met deze kleine schattige pup. Hé wie weet, dromen mag toch?

Nog opzoek naar last minute cadeaus onder de €20? Klik hier.

inpak ideeën

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Schoenentrend: Overknee boots

Ik vind overknee boots met de dag leuker worden. En dat zegt nogal wat, want op dag 1 was het...

Sluiten