DIY inspiratie: Inpakpapier

Merry Christmas! Waarschijnlijk heb jij je cadeautjes voor kerst al ingepakt maar mocht je nog last minute je cadeautjes moeten inpakken en ben je die standaard verpakkingen wel een beetje zat dan hebben wij goed nieuws voor je. Wij hebben een uitgebreide inspiratie post gemaakt zodat jij aan de slag kan gaan met je inpakpapier en je de cadeautjes het allermooist in kan pakken.

Een klein takje op je pakketje geeft gelijk een kerst gevoel en maakt je hele pakje al leuk, vooral in combinatie met bruin inpakpapier. Met leuk gekleurd touw kun je een pakketje vaak ook al heel leuk maken. Of koop een inkt stempel en stempel de naam van de ontvanger op het pakketje.

inpakpapier

Last minute DIY
Heb je écht geen tijd en alleen maar saai bruin inpakpapier? Ga dan voor deze makkelijke last minute DIY en maak jouw cadeautje alsnog mooi. Het enige wat je nodig hebt is wit lint, witte inkt of verf en een potlood. Dip de achterkant van je potlood in de witte verf en vul het inpakpapier met witte stipjes en jouw pakje is gelijk al opgefleurd.

inpakpapier

Heb jij wat meer tijd en wil jij jouw cadeauverpakking echt helemaal zelf maken? Bekijk dan hier onze DIY voor een originele verpakking.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
party-outfit
Blogger Battle: Party Outfit

Het is tijd voor de derde Blogger Battle tussen Gina, Romy en Loïs! De vorige battle stond in het teken...

Sluiten