Inspiratie met de rolled up jeans

Deze winter zagen we massaal veel rolled up jeans. En die fijne opgerolde broeken zien we deze lente ook nog gewoon voorbij komen. Was het in de winter misschien een beetje koud, bare enkels kunnen prima nu we in mei zijn beland. De opgerolde broekspijp is eigenlijk niets nieuws onder de zon, maar wordt sinds een tijd heel veel gespot bij bloggers en ook bij de fashionista’s op straat. Daarnaast kun je een fijne jeans er heel anders uit laten zien door de broekspijpen op te rollen. Wanneer een broek aan de lange kant is, kan hij bij je enkels een beetje ophopen. Vind je dit nu niet zo mooi? Dan kun je heel goed voor de rolled up jeans gaan.

Van bijna elk type jeans kun je de broekspijpen oprollen, van een boyfriend jeans tot skinny jeans. Ook van een salopette kun je heel goed de broekspijpen oprollen. Welke schoenen je onder de verschillende jeans draagt? Boyfriend jeans zijn heel goed te combineren met een paar hakken, voor een feminine touch aan je look. Skinny jeans kun je goed combineren met sneakers, espadrilles of ook hakken. Eigenlijk is elke combinatie mogelijk, het is een kwestie van uitproberen. Ben je nu benieuwd hoe anderen opgerolde broekspijpen combineren? We hebben de leukste outfits voor jou verzameld, zo kun je meteen inspiratie opdoen voor jouw look met de rolled up jeans. Yay voor de opgerolde broekspijp deze lente!

opgerolde-broekspijp

Lees ook: 6 X tips om de perfecte jeans te vinden

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
eetkamerstoelen zuiver
Nieuwe eetkamerstoelen + WIN!

Al een tijdje was ik op zoek naar nieuwe stoelen, tot ik tegen deze grijze stoelen van Zuiver eetkamerstoelen aanliep!...

Sluiten