6 X Leuke foodies op Instagram

Zelf ben ik gek op Instagram en kan echt niet meer zonder. There I said it. Ik kan me gerust uren vermaken op Instagram. Het is niet zo dat ik zelf zo actief ben qua foto’s plaatsen, integendeel. Hier en daar eentje en dan is het wel weer genoeg geweest. Nee, ik breng mijn tijd op Instagram vooral door met het liken van foto’s. Ik ontdek de leukste accounts met jaloersmakende foto’s. De laatste tijd ben ik helemaal into de food accounts op het platform. Van heerlijke havermout ontbijtjes tot de gezondste avondmaaltijden, zoals courgette spaghetti. Ja, ik ben er gek op. Vandaag deel ik mijn favoriete foodies op Instagram met jullie. Let’s go!

madebyellencom

foodie instagram

We beginnen met een Dutchie. Je zou Ellen kunnen kennen van haar foodblog, genaamd madebyellen. Ze plaatst op haar Instagram food foto’s (goh!), van leuke hotspots tot schattige cactusjes.

foodbandits

food instagram

Oh jongens, ik ben zo gek op het Instagram account van Johann en Suus, de oprichters van Food Bandits. Bij elke foto die ze plaatsen, heb ik meteen de neiging om naar de keuken te sprinten en zelf de keukenprinses uit te hangen. Jullie weten ondertussen wel dat ik groot fan ben van minimalistische en lichte foto’s, dus dit is zeker een favoriet!

renee_kemps

foodie instagram

Dit is misschien wel mijn favoriete food instagrammer. Alle foto’s die ze plaatst zijn zo ontzettend mooi. Ik had een zware klus om vier foto’s te moeten uitzoeken. Niet alleen de foto’s zijn mooi, maar ze heeft ook nog eens hele leuke inspirerende receptjes. Deze recepten kun je ook vinden op haar blog. Neem zeker eens een kijkje op haar Instagram en blog. Ik durf te wedden dat je binnen 5 seconden haar volgt.

livellionsplate

foodie instagram

We gaan abroad. De eenentwintigjarige Aneta komt uit Polen en is de persoon achter het account livellionsplate. Ook zij heeft een blog waar ze al haar heerlijke recepten met de hele wereld deelt. Haar blog kun je hier vinden. Ze is, net zoals ik, gek op aardbeien en deelt daarmee de lekkerste recepten. Maar ook haar andere recepten zijn verrassend en lekker. Ze is vegan, dus voor veganistische recepten zit je bij haar goed!

issycroker

foodie instagram

Issy Croker is een enthousiaste foodie die de mooiste en lekkerste food foto’s deelt. Oh, en ze heeft een bananenbroodverslaving, wat ik totaal niet erg vind, want ze deelt ze allemaal op Instagram!

halfbakedharvest

foodie instagram

 Tieghan, de oprichtster van Half Baked Harvest, deelt op haar Instagram allerlei gezonde recepten. Wéér zo’n gezondheidsfreak? Nee, absoluut niet. Ze deelt ook de lekkerste recepten op het gebied van comfort food. Wat dacht je van een ‘Coconut Iced Coffee with Mini Chocolate Glazed Coffee Doughnuts‘? Het is dat ik koffie ronduit smerig vind, anders was dit sowieso mijn favoriete drankje ooit geworden. Want: kokos, chocolade en donuts. Meer hoef ik niet te zeggen, toch?

Dit is een greep uit de hele lijst foodbloggers die ik volg op Instagram. Je hoeft alleen maar te kijken naar de foto en je maag gaat meteen knorren. Ook als ik net gegeten heb en propvol zit. Dat zegt genoeg lijkt me. Goed, kende jij al deze instagrammers al? Als je nog meer suggesties hebt voor leuke foodbloggers hoor ik het graag. Je kunt nooit genoeg foodbloggers volgen!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
langdurig zitten
Hoe slecht is veel zitten?

Iets waar je de laatste tijd veel over leest op allerlei nieuwssites is over de gevolgen van veel zitten. Ook...

Sluiten