VLOG #2: Instagram tips & outfits shoppen

Wat een leuke reacties op Youtube naar aanleiding van mijn eerste ‘random’ vlog! Dat heeft ervoor gezorgd dat ik ermee door ben gegaan en dus ook deze week weer een nieuwe vlog voor jullie heb. Hierin ga ik sporten en shoppen met Rosa en daarnaast heel veel Instagram content maken.

Instagram tips

Benieuwd naar mijn Instagram tips? Kijk zeker even mee en lees ook deze blog waarin ik nog meer tips geef over flatlay fotografie en het indelen van je Instagram feed.

Heb je mijn blog over mijn doelen voor 2018 al gelezen? Daarover had ik het over handlettering. In deze video laat ik zien hoe ik hiermee aan de slag ben gegaan.

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL

VOLG MIJ OOK OP INSTAGRAM: @MARLOUVOLKERINK

Ik hoop dat je wat hebt gehad aan mijn Instagram tips! Heb je nog vragen of zijn er nog dingen die je graag in een volgende video wilt zien? Laat het me weten in een reactie hieronder.

metalen meubels

Dit is één van de foto’s die ik voor de Kistenkoning maakte. Gave kast heh?

Klik hier voor mijn blog over de metalen meubels van de Kistenkoning met nog veel meer foto’s en de linkjes naar alle producten. 

VLOG #1: Moet ik jullie iets vertellen?

Mocht je mijn vorige vlog gemist hebben, hieronder deel ik hem nog een keer :)

 • Echt heel tof om hier meer over te zien. Vooral hoe jij instagram aanpakt, heel interessant. Ik heb zelf onwijs veel last van de updates van instagram, algoritmes en nieuwe volgers bereiken. Dus vandaar mijn interesse in hoe anderen het aanpakken. Wat wel lastig is, is dat mijn aantal volgers een stuk lager ligt dus dan lijkt zichtbaar zijn soms bijna onmogelijk

 • Leuk Marlou! Erg leuk om te zien hoe je alles aanpakt.
  Een vraagje kun je met instagram net zoals Facebook je berichten ook inplannen?

  Liefs, Claudia

 • Hi Claudia,

  Dankjewel voor je reactie! Ja je kunt Instagram ook inplannen:) Ik gebruik daarvoor de tool van Onlypult. Kost wel geld maar geeft je een hoop rust!

  Liefs

 • Hi Martine,

  Bedankt voor je reactie. Ja die updates en algoritmes.. heb ik ook zeker last van hoor! Ik merk dat het helpt als je zelf heel actief bent met reageren op anderen etc. maar ik maak hier nog te weinig tijd voor vrij!
  Ook de juiste hashtags kunnen bijdragen aan meer views. Succes en blijf me vooral volgen want ik geef in mijn vlogs nog meer kijkjes achter de schermen en tips!

  Liefs

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
diy uneven hem jeans
DIY uneven hem jeans

Als een tijdje zit ik te azen op een uneven hem jeans (een jeans met ongelijke broekspijpen). Maar laatst zag...

Sluiten