Interieurinspiratie: Hout en wit

Witte interieurs, prachtig vind ik het, en vele anderen met mij. Wat ik nog mooier vind in een interieur: hout en wit. De combinatie van een wit interieur met houten details vind ik zo mooi. Het straalt zoveel rust uit dat ik het alleen al een verademing vind om naar plaatjes van witte interieurs met hout te bekijken op Pinterest.

De afgelopen tijd zag je steeds vaker houten kralen als interieurdecoratie voorbij komen op Pinterest en Instagram. Je kunt er van alles mee, sommige mensen gebruiken het om kleding aan op te hangen, zoals je hieronder ziet. Of om foto’s op te hangen door wasknijpers tussen de kralen te hangen. Maar je ziet bijvoorbeeld ook onderzetters van houten kralen of snoeren die zijn opgeleukt met houten kralen. Een goede manier dus om op subtiele wijze hout aan je interieur toe te voegen.

Persoonlijk hou ik ook wel van een beetje industrieel. Zo vind ik de industriële fabriekskruk die je hieronder ziet heel erg mooi. En ook de grijze schaarlamp past natuurlijk goed bij dit stijltje. Verder zou een witte  industriële werkbank met houten blad ook heel goed staan.

Ook de Quote trend, waar Lisanne een tijdje geleden een Monday Moodboard aan heeft gewijd is nog steeds helemaal hot en komt goed tot z’n recht in een interieur met hout en wit. Kies bijvoorbeeld voor quotes in zwart, wit en grijs in mooie houten lijstjes. Die haal je voor een klein prijsje bij de Ikea of de Xenos. Ook houten krukjes en houten huisjes als decoratie zijn een goede toevoeging.

En niet te vergeten: Pallets! Mooie robuuste houten Pallets, bijvoorbeeld als salontafel. Bekijk zeker ook het artikel van Marlotte Interieurtrends: Pallets even als je hiervan houdt.

interieur-hout-wit

 

Wat vinden jullie van deze interieurtrend, zou je zelf ook een interieur met hout en wit willen hebben?

Bekijk ook onze eerder Interieur Inspiratie artikelen.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
spring musthaves
10x Spring musthaves onder de €25,-

Langzamerhand begint het lenteweer toch echt te komen. Hoog tijd dus om je kledingkast eens aan te vullen met nieuwe betaalbare...

Sluiten