Interieur Inspiratie: Pastel

Bij de lente hoort een nieuw fris interieur! Deze lente ga (en zie je al) je veel pastelkleurige interieurs zien. Kleine details zoals een babyblauwe vaas of kussens zie je veel voorbij komen. Denk niet alleen aan kleine decoraties maar ook aan pastelkleurige muren. Nou verft niet iedereen (hoi!) zijn muren in de trendkleur van het seizoen, daarom zou ik het zelf houden bij pastelkleurige accessoires. Toch vind ik die pastelkleurige muren wel ontzettend leuk staan in een interieur. Het staat lekker fris en zorgt bij mij meteen bij een zomers gevoel. Je wordt er blij van! Pastel is toch weer wat anders dan al dat wit maar staat wel net zo zacht en fris. Ook is het niet zo opvallend, in tegenstelling tot felrood bijvoorbeeld. Je hebt wel tientallen (misschien wel honderden) pastelkleuren. Er zit dus altijd wel iets tussen wat jij leuk vindt.

Wie word er nou niet blij van deze lieve, zachte, frisse kleurtjes? Ik in ieder geval wel en jij waarschijnlijk ook na het zien van het moodboard:

pastel interieur

Wat vind jij van een pastelkleurig interieur? Laat het hieronder in de reacties weten. Ik denk dat het bij mij in ieder geval niet lang meer duurt tot er een pastelkleurig item in mijn kamer staat..

Bekijk hier nog meer interieurartikelen.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
5x Zomertrends 2015

De maand mei loopt alweer bijna ten einde en al lijkt het er soms nog niet helemaal op: de zomer...

Sluiten