Video: Interieur stylen met de Kistenkoning

Ik ben gek op interieur styling en verander regelmatig iets in ons huis. Vriendinnen die langskomen merken altijd weer op dat ik iets heb veranderd. De ene keer zijn dit andere kussens, dan weer een nieuwe poster en zoals je in deze vlog kunt zien heb ik onze woonkamer laatst ook een makeover gegeven. Vandaag ben ik ook weer druk aan het stylen geweest! Kijk je mee?

De Kistenkoning

Deze keer was de restyling in samenwerking met een super leuke webshop, namelijk De Kistenkoning. Eerder liet ik al zien dat ze hier hele toffe industriële meubels verkopen. Deze keer werd ik uitgedaagd om weer een aantal nieuwe items uit hun shop te stylen in mijn eigen woning. In deze video neem ik jullie mee behind the scenes tijdens deze fotoshoot. Zo krijgen jullie weer een kijkje in mijn huis en zien jullie hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij zo’n fotoshoot!

Meubels & Accessoires

de kistenkoning

Mijn favorieten

Mijn persoonlijke favorieten zijn het houten bankje, de poster en de draadstoel. Deze matchen perfect in mijn Scandinavische interieur! Ik wilde het bankje in eerste instantie in onze hal zetten maar dat vond ik toch jammer want dan kan ik er niet de hele dag naar kijken. Nu staat hij in onze eetkamer waar ik op uitkijk als ik achter mijn bureau zit. Natuurlijk mocht een fijn schapenvachtje niet ontbreken tijdens het afstylen.

“Zo’n houten bankje heb ik altijd al gewild!” 

de kistenkoning

En wat zijn jouw favorieten uit deze styling shoot? Ik ben benieuwd! Klik hier om naar de webshop van De Kistenkoning te gaan.

Lees ook: Ons huis in vtwonen!

Deze blog is geschreven in samenwerking met De Kistenkoning

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
marlou volkerink
Zalando Shoplog: mijn nieuwe aankopen voor de lente!

Terwijl het zonnetje naar binnen schijnt maak ik de Zalando doos open.. Ik kan niet wachten om mijn nieuwe aankoopjes...

Sluiten