Interieurinspiratie: Goud in het interieur

Een bepaalde kleur in je interieur die je laat terugkomen is altijd leuk. Het maakt het aanschaffen van asseccoires ook een stuk makkelijker en georganiseerder, voordat het Vila Kakelbont gaat lijken. Een trend die we afgelopen tijd in het interieur al veel voorbij zagen komen was de kleur koper. Koper blijft dan ook een kleur die in opkomst is, maar wat we ook heel veel gaan zien dit najaar is de kleur goud! Zowel de gladde als de verweerde uitvoering van goud zullen we veel gaan zien, bijvoorbeeld stoelen met gouden  poten. Daarnaast kan goud ook zelfs met koper gecombineerd worden! Goud kan ook met veel andere kleuren gecombineerd worden, denk aan een chique look met wit, zwart en naturel tinten. Als je meer van kleur bent is het ook leuk om goud te combineren met turquoise of een felle kleur roze. Bij goud geldt wel: less is more. Kun je wel een vleugje goud gebruiken in je interieur? Laat je inspireren!

goud in het interieur goud-in-het-interieur2 goud-in-het-interieur3 goud-in-het-interieur4 goud-in-het-interieur5 goud-in-interieur

Hoe zou jij goud in het interieur combineren? Ben je meer van de subtiele details of zou je echt gouden eyecatchers willen?

Goud in het interieur lijkt ook heel mooi bij een stenen muur. Bekijk hier inspiratie!

Reageren

Your email address will not be published.