5 X Items die mee gaan op reis + WIN!

Het vakantieseizoen is weer begonnen! Vanmiddag hebben Jurre en ik al zitten brainstormen over waar onze volgende reis heen gaat. Waarschijnlijk wordt het een mooi Grieks eiland deze zomer. Ook willen we graag nog een weekendje naar Valencia.. Als ik op reis ga maak ik er echt een sport van om mijn koffer zo efficiënt mogelijk in te pakken. Benieuwd hoe ik dat doe en welke items niet ontbreken in mijn koffer? Lees snel verder!

Travel musthaves

Mijn favoriete haarproducten

Er zijn een aantal items die elke trip mee gaan in mijn koffer. Of ik nou lang of kort weg ga.. ik maak altijd een mixje van mijn haarproducten en die neem ik mee in zo’n handig klein travel flesje. Ik gebruik soms wel drie verschillende producten door elkaar en heb natuurlijk geen zin om die grote verpakkingen mee te nemen. Zonde van alle ruimte! Ik  mix ze dus voordat ik op reis ga in een travel flacon. Mocht je benieuwd zijn wat voor producten ik zoal gebruik om mijn krullen in goede conditie te houden, check hier mijn video.

Schuifjes en elastiekjes

In het kader van ‘als je haar maar goed zit’, zijn er nog een aantal items die standaard in mijn koffer zitten. Elastiekjes en schuifjes. Ik gebruik altijd elastiekjes waar mijn haar niet van beschadigd. Het liefst die van Zenner. Dit merk wordt verkocht bij Kruidvat en hier koop ik ook altijd de schuifjes om mijn haar mee op te steken. Altijd handig tijdens een citytrip!

Bandeau

Ook standaard in mijn koffer: een aantal bandeaus. Het liefst met een leuk printje! Deze draag ik het meest met los haar, maar staat ook super leuk met een hoge knot. Meestal zitten er een stuk of 3 in mijn koffer zodat ik bij verschillende outfits een leuke bandeau kan combineren.

Leesvoer

Vakantie betekent voor mij tijd om lekker te lezen. Dit begint al tijdens de reis: lekker tijdschriftjes lezen in het vliegtuig. Ook op het strand vind ik het heerlijk om te lezen.. Om vervolgens lekker in slaap te vallen ;-)

Dag- en nachtcrème

Ook op vakantie vind ik het belangrijk om mijn huid goed te verzorgen. Ik gebruik altijd van die mini potjes waar ik mijn dag- en nachtcrème in doe. Dit scheelt ook weer ruimte en gewicht in mijn koffer. In deze blog lees je welke crèmes ik momenteel gebruik.

Een vijl

Een vijl en een nagellakpotje gaan ook altijd mee. Ik heb een hekel aan onverzorgde nagels en vind het leuk om tijdens vakantie mijn nagels in een fel kleurtje te lakken. Omdat mijn nagellak tijdens vakantie heel wat te verduren heeft (lees: chloor, zon en zee) neem ik ook altijd een mini potje nagellak remover mee.

WIN: Een Zenner goodiebag

Heb jij binnenkort een leuke citytrip of vakantie op de planning staan? Ik mag een Zenner goodiebag weggeven vol met leuke items. Wat moet je doen om kans te maken:

 • Volg mij op Instagram @marlouvolkerink
 • Volg @kruidvat en @zennervoorhaar op Instagram
 • Laat onder deze post weten wat jouw volgende vakantiebestemming is
 • Tag een vriendin

Deze winactie is afgelopen. De winnares is: @kimdevlieger94

Gefeliciteerd!

“In mijn koffer zitten ook altijd een aantal bandeaus. Ideaal voor op vakantie!”

Koffer efficiënt inpakken

Ik probeer precies genoeg setjes kleding mee te nemen. Ik ken mezelf.. Op vakantie shop ik ook altijd nog wat dus dan heb ik meestal alsnog te veel kleding mee. Zoals ik al schreef gebruik ik altijd travel verpakkingen om haarproducten en crèmes in te doen. Dit scheelt echt enorm in mijn koffer, want een fles shampoo neemt toch veel ruimte in beslag.

Daarnaast rol ik mijn kleding vaak op. Zo kreukt het minder en past er net wat meer in mijn koffer!

zenner

De Zenner Limided Edition Travel Musthaves zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

 • Wat een super leuke actie, ik ga binnenkort voor het eerst op vliegvakantie en ik mag alleen maar handbagage mee.
  Daar zie ik nu al tegen Op! Want hoe ga ik alles meekrijgen? Welke dingen zijn echt nodig en hoe pak ik mijn bagage zo efficiënt mogelijk in?

  Met jouw tips moet dat goed komen, en dat pakketje gaat mij ook heel goed van dienst kunnen zijn met mijn gigantische bos Haar! Ik doe dan ook erg graag mee met de winactie.
  Want in Mallorca ga ik niet heel gelukkig worden als ik mijn haar niet af en toe kan opsteken

  Bedankt voor dit artikel, nu kan ik mijn bagage iets makkelijker organiseren!

  Liefs Karin

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
moschino badpak
5 X Sale shopping tips

Het is SUMMER SALE en we love it! Dit is de kans om die geweldige (maar o-zo dure outfit) te scoren...

Sluiten