Jeffrey Campbell verkrijgbaar in Nederland

Het door bloggers geliefde schoenenlabel Jeffrey Campbell is vanaf nu ook verkrijgbaar in de Nederlandse webshop First of August. Daarnaast zijn de schoenen ook in de studio van First of August te koop.

Karlijn, de eigenaresse van First of August, maakte een speciale collectie van zeven Jeffrey Campbell modellen. Volgens haar is er een goede mix ontstaan van zomerse hakken, robuuste boots en verfijnde sleehakken. Toen ze een paar jaar geleden op vakantie was in New York ontdekte ze het befaamde schoenenmerk Jeffrey Campbell. Naar eigen zeggen werd ze meteen verliefd op de schoenen. “Hoe geweldig zou het zijn als ik Jeffrey Campbell kon introduceren in Nederland?” dacht Karlijn. Ze voegde de daad bij de gedachte en vanaf nu zijn de schoenen ook verkrijgbaar in haar webshop, die ooit begon als blog. Wie de schoenen in the real life wil bewonderen, kan een bezoekje brengen aan de First of August studio in Amsterdam.

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
sneaker pump
Be & D lanceert de stiletto sneaker

Het Amerikaanse label Be & D komt dit seizoen met iets heel bijzonders, namelijk sneakers met een print van een stiletto,...

Sluiten