Blogger Battle: Jogging pants

De Blogger Battle is in volle gang en Anne Solveig, Yasmin en Rachèl strijden om de titel Fashion Blogger of the Month. Vorige keer lieten de drie fashion bloggers al zien hoe zij de zebra sweater het leukste combineerden. Dit keer kregen de dames alle drie een jogging pants opgestuurd van Def-shop en hiermee mochten ze een look creëren. Kijk mee wat de dames voor outfit maakten en vergeet niet te stemmen op jouw favoriet!

anne-solveig

Blog: www.annesolveig.nl

“Wat er ook gebeurt, probeer altijd dichtbij jezelf te blijven. Dat is iets wat ik heel belangrijk vind. Toen ik hoorde dat er een outfit samengesteld moest worden voor de battle met een joggingbroek, moest ik toch wel even slikken. Ik ga niet heel snel in een joggingbroek naar buiten. Oké, om even boodschappen te doen op een lazy saturday. Maar buiten het hockeyveld ben ik nog nooit ergens geweest in een joggingbroek. Daarom heb ik er ook voor gekozen om deze outfit niet zelf te dragen voor deze opdracht. Wel heb ik ‘m zo gestyled zodat anderen zich precies in mij herkennen. De kleur blauw draag ik meer dan graag. De stipjes die er op staan vind ik echt helemaal geweldig. Het shirt komt van Primark, hij komt van de basic-afdeling en die shirts zitten goddelijk. De Air Max van Nike kocht ik afgelopen winter. Ik was echt anti-Air Max, tot ik ontdekte hoe lekker ze zaten! De joggingbroek is van Def-shop en dit is echt de ultieme chill-broek. Zo’n broek waar je het liefst in wilt wonen zodra je ‘m hebt aangetrokken. Dit is dus echt een outfit waar je mij in kunt vinden als ik een dagje thuis ben en alleen aan het bloggen ben. Stiekem blog ik het liefst vanuit bed en wanneer ik naar de supermarkt ga, doe ik mijn Air Max er bij aan. I love it!”


yasmin

Blog: www.mixofme.nl

“Ik wilde met deze look laten zien hoe je een joggingpants heel goed buiten de deur kan dragen, bijvoorbeeld als je gaat lunchen in de stad. Hij zit super comfortabel, maar door het met hakken te combineren maak je de outfit een stukje minder casual. De broek valt van zichzelf vrij strak waardoor ik ervoor gekozen heb om er een oversized boyfriend blouse op te dragen om de outfit wat meer contrast te geven.”

Hoed – Boohoo | Joggingpants – Def-shop | Blouse – H&M (mannenafdeling) | Schoenen – Zara | Horloge – Lucardi


rachel

Blog: Boringthngs

“Ik heb ervoor gekozen om de joggingbroek te combineren met een crop top sweater van Zara en high chunky heels van H&M. Aangezien de broek mooi getailleerd is, wordt het door deze combinatie een sporty but classic outfit!”

 

Sorry, there are no polls available at the moment.

Vorige blogger battle gemist? Klik hier.

Ook een keer mee doen aan onze Blogger Battle? Meld je aan voor het Follow Fashion Blogger Network en stuur een mail naar blog@followfashion.nl om je op te geven voor de Battle.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
header
5 X De leukste Youtube accounts

Naast bloggers zijn YouTubers ook inspiratie bron voor mijn stijl. Nu YouTube zo’n populair platform is geworden, kan het moeilijk...

Sluiten