Josh V lanceert MUSTHAVE collection

Nederlandse It-Girl Josh Veldhuizen stond, net als vele andere merken, zondag en maandag met haar nieuwe collectie op de Modefabriek in Amsterdam. Josh showde daar alweer haar derde Josh V collectie, de MUSTHAVE Collection. Natuurlijk zijn wij even langs geweest om een kijkje te nemen.

De MUSTHAVE collection is zoals de naam al zegt, een collectie met vele Musthaves. Josh heeft namelijk naast onder andere cocktailjurkjes, it-shirts, off-shoulder tops, witte jeans, rokjes en shorts haar collectie ook uitgebreid met tassen, schoenen en hoeden. Josh: “De hoed is een onmisbare Must-have aankomend seizoen”.

Naast het uitbreiden van de collectie met accessoires, heeft Josh in deze collectie ook wat meer kleur gebruikt, zoals lichtgeel, peach en mintgroen. Natuurlijk zijn er ook weer genoeg rosé-gouden accenten en nude-, taupe- en grijstinten terug te vinden.

Zijn jullie al enthousiast en willen jullie al meteen na de winkel rennen? Dan moet je nog eventjes geduld hebben. De MUSTHAVE collection is namelijk vanaf april door heel Nederland te koop en is natuurlijk ook online te verkrijgen.

Josh V op de Modefabriek 2012

 

Lookbook

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Highlights Next & Cutting Edge show Modefabriek

Tijdens de Next & Cutting Edge show krijgt internationaal talent, tot genoegen van liefhebbers van pure en avant-garde mode, een...

Sluiten