Welke kapsels zijn HOT het nieuwe seizoen?

In de winter ben ik hartstikke blij met m’n warme muts en sjaal, maar nu ben ik er eigenlijk wel klaar mee. Ze houden me wel lekker warm, alleen veranderen ze m’n haar in een alles behalve charmante coupe. Kijk jij ook zo uit naar het voorjaar zodat die winterkleding weer de kast in kan en het hoog tijd is voor een fris voorjaarskapsel? Ik zeg: YAY! Voordat we met z’n allen naar kapper ‘vliegen’ is het wel handig om te weten wat de haartrends zijn. Wat is hot? Dit zijn de meest trendy kapsels, kijk je mee?

Bad hair days in de winter

“Kijk eens wat vaker in de spiegel van de kapper.” Ik ben het er helemaal mee eens alleen in de wintermaanden kijk ik er bijna niet in. Tja, waarom zou ik want geen enkel kapsel is bestand tegen m’n muts en sjaal, die staan bij mij garant voor een bad hair day. Gelukkig is het bijna voorjaar, kan de winterkleding terug in de kast en ‘vlieg’ ik straks naar de kapper voor een fris nieuw kapsel. Ik heb er al helemaal zin in!

Kapsels 2018 – dit zijn dé haar trend

Met welk kapsels je dit voorjaar helemaal on fleek bent? Dit zijn de belangrijkste haartrends:

Op één lengte

De ‘laagjes’ trend maakt plaats voor lang haar op één lengte. Heb jij nog laagjes in je haar, laat ze er rustig uitgroeien en dan komt het helemaal goed.

Een scheiding

Een middenscheiding is super hot, maar als je, net als ik, last hebt van een irritante kruin, is een lage zijscheiding ook helemaal hip. Verder draag je het met weinig volume aan de bovenkant en als je beach waves wilt, zet ze dan wat lager in. De Beach en Boho look blijven namelijk een haartrend. Beide looks kun je kun afwisselen door twee plukjes haar bij elkaar te steken of er een vlechtje in te maken.

Haar uit je gezicht

Naast de scheiding is het ook in om je haar helemaal naar achteren, tot achter je oren, te dragen. Ben je niet blij met je oren? Niemand is perfect en ga gewoon voor deze frisse look.

Golvend en stijl

Heb je krullen of juist stijl haar? Beide zijn in, dus het maakt niks uit.

petje marlou Marlou met haar prachtige curly hair!

Lage paardenstaart

Als je net als ik stijl haar hebt kom je helemaal fashionable voor de dag met een lage paardenstaart. Wil je het wat speelser, vlecht er dan wat plukjes bij.

Ultrakort

Ultrakort, durf jij het aan? Verder zie je ook veel nonchalante korte kapsels met een en lok, een lange pony en een zijscheiding.

Wetlook

Zowel bij een korte bob en lang haar is de wetlook trendy. Het makkelijke is dat je er alleen een pot wetlook wax voor nodig hebt, kam het strak naar achteren en je bent klaar.

Just out of bed look

Ja, je leest het goed haar dat lijkt alsof je net uit bed gestapt bent is in. Ik denk dat ik prima met deze look uit de voeten kan, wat jij?

Kijk jij vaak in de spiegel van de kapper?

Zelf ga ik niet heel vaak naar de kapper en ‘speel’ ik af en toe zelf kappertje en knip ik de dode puntjes uit mijn haar. En jij, hoe vaak kijk jij in de spiegel van de kapper?

Ben je benieuwd naar Marlou haar laatste kappersbezoek? Bekijk dan vlog #2 en hier lees je hoe ze haar krullen zo mooi houdt.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
vlog marlou 7
VLOG #7: Love confessions & Shoppen!

In deze vlog zie je hoe Jur en ik elkaar verrasten met Valentijn en deel ik een LOVE confession. Ook...

Sluiten