Kerst interieur binnenkijker schieten met Woontrendz

Afgelopen zaterdag kwam Hiske van Woontrendz bij mij op bezoek voor een kerst interieur binnenkijker. Een dagje fotograferen met Hiske is absoluut geen straf, integendeel. Wat was het gezellig! We kennen elkaar al jaren en het is super leuk dat we onze passie voor interieur delen.

Samen maakten we mijn huis helemaal kerstproof en Hiske maakte prachtige foto’s. Mijn houten kerstboom die ik twee jaar geleden kocht voor het kantoor van Follow Fashion staat nu te shinen in mijn eigen woonkamer. Daarnaast ben ik op pad geweest om een aantal accessoires in kerstsfeer aan te schaffen. Zo zie je dat je met een paar kleine veranderingen je huis een stuk gezelliger kunt maken voor deze december maand!

Slaapkamer make-over

In mijn laatste interieur shoplog vertelde ik al dat we bezig zijn met make-over voor onze slaapkamer. Bij Loods66 heb ik drie gave oude paneeldeuren gescoord die we achter ons bed hebben gezet. Ook tikte ik hier een vintage lockerkast op de kop die helemaal in het kleurenpalet van de slaapkamer past. Met de laatste toevoegingen is deze ruimte nu ook helemaal winterproof.

Kerst interieur ingrediënten

De hoofdingrediënten voor kerst in mijn interieur zijn:

  • een kerstboom (ja echt!)
  • kaarsen
  • lichtbollen
  • dennenappels
  • sterren
  • kerstkaarten
  • vachtjes en plaids
  • glimmende accessoires (goud, koper of zilver)

Zelf heb ik vooral veel koperen details in mijn kerst interieur. De koperen melkbus die we van Jurre’s oma erfden blijft een echte eyecatcher naast het rekje wat ik bij Kwantum kocht. Door hier een mini kerstboompje te plaatsen krijgt het geheel nog meer kerstsfeer.

Benieuwd hoe het er zaterdag aan toe ging tijdens de binnenkijker shoot voor Woontrendz? Bekijk hieronder de video.

 

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL VOOR MEER VIDEO’S! 

Binnenkijken in ons huis

De foto’s zijn echt super mooi geworden, thanks Hiske! Bekijk ze hieronder en lijkt het je leuk als Hiske en ik ook bij jou binnen komen kijken? Laat het ons weten in een reactie!

kerst interieur houten kerstboom kerst interieur

kerst interieur interieur buffel binnenkijker kerst lockerkast slaapkamer inspiratie

 

Wil je meer foto’s van ons huis zien? We staan deze maand in de vtwonen Binnenkijker special!

Reageren

Your email address will not be published.