DIY: Kerstnagels op twee manieren

De maand december is aangebroken en dat betekent dat de feestdagen nu wel heel dichtbij komen! Tijdens die gezellige dagen kom je natuurlijk samen met je vrienden en familie en dat is het perfecte moment om je nagels eens te laten opvallen en met deze kerstnagels steel jij sowieso de show. Normaal decoreer je zo rond kerst de kerstboom en je interieur, maar nu is het tijd om je nagels te decoreren met deze leuke DIY voor kerstnagels.

Wat heb je nodig?

– Nail art brush (bij Kruidvat te koop)
– Base coat
– Jouw favoriete rode nagellak
– Witte nagellak
– Top coat
kerst-nagels

Hoe maak je het?

1. Breng eerst een laagje base coat aan op je nagels en laat dit drogen. Breng vervolgens je kleur aan. Wissel af met de ene nagel rood en de ander wit.
2. Wanneer je basis kleur gedroogd is kun je je nail brush tool gebruiken om een dunne rode lijn te tekenen, schuin en diagonaal over de witte nagel. Maak daarnaast een wat dikkere rode lijn.
3. Herhaal deze twee lijnen, de dikke en de dunne tot aan je nagelrand.
4. Laat dit goed drogen en breng een topcoat aan over je nagels en klaar zijn je kerstnagels!

We hebben nóg een hele leuke DIY voor je, met leuke kerstmutsjes op je nagels. Zo kun jij eerst en tweede kerstdag mooi afwisselen ;) Bij deze tutorial heb je nog een nude nagellakje nodig.

kerst-nagels

Hoe maak je het?

1. Begin door een base coat aan te brengen op je nagels en laat die drogen. Breng daarna de kleuren nude en rood om en om aan op je nagels. Laat dit goed drogen.
2. Pak de nail art brush en stip witte nagellak op de rood gelakte nagels. Laat goed drogen.
3. Nu is het tijd om een omgekeerde driehoek aan de bovenkant te maken. Dit kun je eventueel nog met plakband/tape doen maar je kunt het ook uit de losse pols doen.
4. Pak nu je nail art brush er weer bij en maak op de punt een paar witte rommelige rondjes als het pluimpje van de kerstmuts.
5. Het is leuk om aan de bovenkant van je nagel nog een randje met wit te maken als onderkant van de kerstmuts. Laat heel goed drogen en breng vervolgens een topcoat aan.

Bron: Brit.co

Bekijk ook deze leuke chique herfst/kerstkrans DIY.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Smoothie of the Week: Kracht smoothie van Rens Kroes

We zitten nu volop in de koude donkere maanden en ondanks dat het alweer december is kan een koude smoothie...

Sluiten