Sinterklaas kapoentje: De leukste kinderschoenen!

Pakjesavond staat weer voor de deur! Ik weet nog goed hoe blij ik vroeger was toen de Sint weer in ons land kwam.. Trouw zetten mijn zus en ik onze schoentjes om de volgende dag snel te kijken wat erin zat. Ik heb er zelfs een lichtelijk trauma aan over gehouden want ik vergeet nooit meer dat ik mijn schoen bij de supermarkt (Jan de Boer, destijds) had gezet. Toen mijn moeder en ik de schoen wilden ophalen kwamen we erachter dat hij weg was! Je begrijpt het; dat was janken geblazen.

Zelfs toen was ik blijkbaar al gek op schoenen en sindsdien moet ik er altijd nog aan denken als ik bij een supermarkt alle schoentjes zie staan.

Inspiratie: Kinderschoenen

Dit bracht mij op het idee om een blogpost te maken met leuke kinderschoenen! Ik heb natuurlijk zelf (nog) geen kinderen maar ik weet dat een deel van mijn lezers al wel kids heeft. Het lijkt me zo leuk om kleding en schoenen voor je kleintje te kopen.. Tijd dus voor wat inspiratie. In samenwerking met Ziengs fotografeerde ik de leukste kinderschoenen.

kinderschoenen

Zwarte lak Muyters veterboots

sinterklaas schoenen

Zilvere Shoesme veterboots metallic (rechts) & Groene Muyters sneakers (links) 

kinderschoenen

Timberland veterboots (rechts) & Cognac Giga laarsjes (links)

kinderschoenen

Bounty heeft geen oog voor de Roze Bergstein laarsjes of de zwarte. Die pepernoten zijn veel interessanter! 

KINDERSCHOENEN

Hoe cute zijn deze cognac leren lopen schoentjes? Ja Bounty, jij bent ook heel schattig.. ;-)

schoenenkist

Zo leuk al die kinderschoenen! Maar je wilt natuurlijk niet dat ze door het hele huis slingeren. In deze blog liet ik al een aantal manieren zien hoe je je schoenen kunt opbergen en ik sluit af met nog een leuke tip! Deze schoenenkisten gemaakt van fruitkisten zijn ideaal om je schoenen overzichtelijk in op te bergen.

Ik ben benieuwd naar jouw favoriete paar kinderschoenen. Wil je nog meer zien? Neem even een kijkje in de webshop van Ziengs!

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Ziengs

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
fitjournaal
Fitjournaal: tips voor een platte buik & Curaçao vlog

Heb je alle hectiek van Black Friday ‘overleefd’ en ben je toe aan wat rust en een vitamine boost? Komt...

Sluiten