Kledingcrisis: Black & White #2

Je kent het wel.. Je hebt een date of een feestje en hebt opeens het gevoel dat je NIKS meer hebt om aan te trekken. Je staat voor je kast en kijkt wanhopig naar de kleding die er hangt. Shit! Ik had toch moeten gaan shoppen. Wat moet ik nou aan?! Voor shoppen is geen tijd meer dus je moet het met je huidige garderobe doen. Je trekt een setje uit de kast en past deze voor de spiegel. Nee. Misschien toch met die andere rok? Je pakt de andere rok en kijkt of dit beter is. De kledingcrisis is geboren! In deze rubriek neem ik je mee in mijn persoonlijke kledingcrisissen (ja, ook ik als mode ondernemer weet het soms even niet meer), laat ik zien hoe je met één item verschillende looks kunt creëren en geef ik tips voor als jij in zo’n herkenbare situatie belandt. 

De eerste kledingcrisissen staan in het teken van Black & White outfits. Ik deel steeds twee verschillende outfits waarin ik zwarte en witte items met elkaar combineer en aan jullie de eer om een keuze te maken. En natuurlijk nog leuker als je even je keuze hieronder motiveert door een reactie achter te laten. Vandaag heb ik twee combinaties gemaakt met mijn witte ripped jeans. Eén met een gestreepte crop top en een white-on-white combinatie. Ik ben benieuwd waar jouw voorkeur naar uit gaat!

kledingcrisis marlou kledingcrisis marlou

Kledingcrisis: casual black & white

 

“Tip: Heb je een buiten feestje en koelt het s’avonds af? Neem een extra blazer, vest of jasje mee. Het is ook handig om deze even mee te nemen in je doorpas sessie. Het is natuurlijk zonde als je zo’n leuke outfit hebt en er vervolgens een jasje over aan moet trekken die net niet helemaal lekker matcht”

kledingcrisis marlou

Outfit 1: Blouse Ambika| Broek Zara (ook hier) | Pumps Follow Fashion

Outfit 2: Top LA Sisters | Broek Zara (ook hier) | Fringe heels: Follow Fashion

Voor welke outfit ga jij?

Laden ... Laden ...

Ik ben heel benieuwd voor welke outfit jij gaat! En.. of de kledingcrisis ook herkenbaar is voor jou. Laat het me weten door een reactie achter te laten! Mocht je trouwens nog een leuk idee hebben voor een volgend thema, laat het me ook even weten. Vind het altijd leuk als jullie mee denken! Misschien heb je zelf een item in de kast of een bepaalde kleur die je lastig vindt om te combineren. Dan denk ik ook graag met je mee door verschillende outfitjes hiermee te laten zien. Want eerlijk is eerlijk: ik hou van kleding en stiekem kan ik best genieten van die kledingcrisis momentjes. Lekker doorpassen voor de spiegel en verschillende combinaties maken met je eigen kleding. Om vervolgens tot verrassende nieuwe setjes te komen, leuk toch?

Liefs Marlou

Ps. Volg me ook op Snapchat & Instagram: @marlou_ff en klik hier voor mijn vorige kledingcrisissen.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
philips hue go
5 X Tips om te ontspannen in drukke tijden

Ken je dat? Dat je het gevoel hebt dat je altijd vanalles 'moet'. Je moet het huis nog schoonmaken, die...

Sluiten