Kledingcrisis: Jurk of mesh top van LA Sisters

Je kent het wel.. Je hebt een date of een feestje en hebt opeens het gevoel dat je NIKS meer hebt om aan te trekken. Je staat voor je kast en kijkt wanhopig naar de kleding die er hangt. Shit! Ik had toch moeten gaan shoppen. Wat moet ik nou aan?! Voor shoppen is geen tijd meer dus je moet het met je huidige garderobe doen. Je trekt een setje uit de kast en past deze voor de spiegel. Nee. Misschien toch met die andere rok? Je pakt de andere rok en kijkt of dit beter is. De kledingcrisis is geboren! In deze rubriek neem ik je mee in mijn persoonlijke kledingcrisissen (ja, ook ik als mode ondernemer weet het soms even niet meer), laat ik zien hoe je met één item verschillende looks kunt creëren en geef ik tips voor als jij in zo’n herkenbare situatie belandt. 

De eerste kledingcrisissen staan in het teken van Black & White outfits. Ik deel steeds twee verschillende outfits waarin ik zwarte en witte items met elkaar combineer en aan jullie de eer om een keuze te maken. En natuurlijk nog leuker als je even je keuze hieronder motiveert door een reactie achter te laten. Vandaag heb ik twee combinaties met items van één van mijn favoriete merken: LA Sisters. De eerste outfit is met de mesh crop top en de tweede is met de ribbed dress. Ik draag bij beide outfits mijn strappy white heels. Ik ben benieuwd waar jouw voorkeur naar uit gaat!

top la sisters jurk la sisters

Kledingcrisis: chic black & white

“Tip: Twijfel je of je te overdressed bent als je in een jurk komt aanzetten op dat feestje? Ga voor de veilige keus en kies juist voor een mooie rok of de chique combinatie van zwart wit met high heels en een witte ripped jeans. Deze look is wel chique maar niet too much.”

la sisters jurk

Outfit 1: Top LA Sisters| Broek Zara (ook hier) | Heels Boohoo

Outfit 2: Jurk LA Sisters | Heels Boohoo

Voor welke outfit ga jij?

Laden ... Laden ...

Ik ben heel benieuwd voor welke outfit jij gaat! En.. of de kledingcrisis ook herkenbaar is voor jou. Laat het me weten door een reactie achter te laten! Mocht je trouwens nog een leuk idee hebben voor een volgend thema, laat het me ook even weten. Vind het altijd leuk als jullie mee denken! Misschien heb je zelf een item in de kast of een bepaalde kleur die je lastig vindt om te combineren. Dan denk ik ook graag met je mee door verschillende outfitjes hiermee te laten zien. Want eerlijk is eerlijk: ik hou van kleding en stiekem kan ik best genieten van die kledingcrisis momentjes. Lekker doorpassen voor de spiegel en verschillende combinaties maken met je eigen kleding. Om vervolgens tot verrassende nieuwe setjes te komen, leuk toch?

Liefs Marlou

Ps. Volg me ook op Snapchat & Instagram: @marlou_ff en klik hier voor mijn vorige kledingcrisissen.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
5 X Onze favoriete zilveren statement armbanden

Wij zijn dol op sieraden, vooral mooie tijdloze statement pieces die je je hele leven kunt blijven dragen. Persoonlijk gaan...

Sluiten