7 X Kledingkasten die je wél kunt na maken

Heel leuk hoor, al die prachtige inloop kasten van celebrities en interieur bloggers, maar soms is het gewoon niet realistisch om deze kledingkasten als voorbeeld te nemen voor je eigen kledingkast. We willen natuurlijk allemaal zo’n prachtige grote inloopkast waar je met een afstandsbediening de deuren automatisch kan laten openen en waar de kleding perfect gesorteerd is op kleur en soort maar als je maar een klein budget hebt en/of weinig ruimte hebt dan is het niet realistisch. Daarom hebben wij een paar kledingkasten opgezocht van Instagram gebruikers die wel te kopiëren zijn. 

kledingkasten
@ayse_akdamar

Een geordende kledingkast is essentieel als je het mooi wilt houden. Je zult dus wat vaker op moeten ruimen, maar dan heb je wel een overzichtelijke kledingkast. Zelfs de kleinste accessoires zoals horloges en zonnebrillen kunnen een mooi plekje krijgen in de kast door bijvoorbeeld een schuif la aan te brengen met doorzichtig glas erboven. Zo kun jij precies zien wat waar ligt en het ziet er ook nog eens heel mooi uit.

kledingkasten
@lena__gomes

Dat rommelig ook leuk kan staan bewijst Lena Gomes met deze foto van haar kledingkast. Een paspop in je kledingkast staat niet alleen leuk, het is ook nog eens ideaal om te zien of een outfit een leuke match is, voor als je even geen zin hebt om zelf de kleding aan te trekken.

kledingkasten
@marielsvestergaard

Mocht je een stukje muur over hebben waar je niks mee doet dan kun je er plankjes op bevestigen en daar je (mooiste) schoenen op neer zetten. Het staat niet alleen heel chic, het zorgt er ook voor dat je gelijk een overzicht hebt. Want als je veel schoenen hebt dan vergeet je soms wel eens welke je ook al weer hebt ;)

kledingkasten
@carrowskii

Als je niet gezegend bent met een ingebouwde inloopkast, dan maak je er toch gewoon zelf één? Een hangrek heb je al voor een paar tientjes bij de Ikea en daar kun jij al je mooiste kledingstukken aan kwijt. Als je meerdere achter of naast elkaar zet lijkt het ook al gauw op een inloopkast. 

kledingkasten
@malinbrinde

Zie je hoe deze kledingstukken zijn geordend op kleur? Dit geeft je hele kast al een andere look. Door een plank boven je kledingrek te hangen kun je ook gelijk een deel van je schoenen of tassen mooi kwijt. 

kledingkasten
@sukhaamsterdam

Wauw! Hoe origineel is deze kledinghanger? Bevestig een oude tak met touwen aan het plafond en hang hier een paar van je favoriete kledingstukken aan op. 

kledingkasten
@tatiana_tirzah

Wil jij al je kleding ophangen maar geen idee waar je je broeken dan moet laten? Bevestig een plankje onder de hangende kleding en leg hier je broeken op. Zo zijn ze wel in het zicht maar liggen ze niet in de weg.


Bekijk ook eens wat interieurinspiratie op Instagram.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
header
Blogger Battle: Zebra sweater

De Blogger Battle is al van start gegaan en in onze vorige post kon je zien hoe de drie bloggers Anne Solveig,...

Sluiten