5 Kleine kerstcadeautjes voor onder de boom

Holly jolly christmas lieve mensen! Ik ben net terug uit Budapest en voordat ik vertrok waren er al kerstkriebels, maar die kun je nu gerust verdubbelen. De hele stad was omgetoverd tot een groot kerst en lichtjesfestijn met de bijbehorende schaatsbanen, gluhwein en choco tentjes en heel veel liederen. Mij kun je niet gelukkiger maken en ik kan dan ook niet wachten tot we (vanavond!) de kerstboom gaan kopen én versieren.

Extra leuk wordt het wanneer er, in de weken voor kerstmis, steeds meer cadeautjes onder de boom komen te liggen. Deels natuurlijk omdat iets krijgen altijd leuk is, maar ook omdat het dat perfecte plaatje zo goed af maakt. In de winkels doen ze hard hun best om de cadeaus zo in te pakken dat het ware kunstwerkjes zijn en dit kun je thuis ook heel makkelijk zelf. Hier vind je allerlei originele inpak ideeën zodat het een gezellig, sfeervol feestje wordt daar onder de boom.

Nog geen idee wat je dit jaar gaat kopen, krijgen of vragen aan de Kerstman? Ik geef je tips!

Kleine kerstcadeautjes voor onder de boom

1. Sokken

Eet jullie wasmachine ook sokken? Die van ons zéker en zo krijg ik dagelijks de vraag van vriendlief of ik enig idee heb waar zijn grijze, zwarte of blauwe sok is gebleven. Eh nee. Gewoon een kwestie van meer sokken hebben en dan ook graag meteen wat opvallendere exemplaren zodat je ze niet over het hoofd kunt zien. Bij Sokken.nl weten ze als geen ander hoe dit moet en ze hebben zelfs hele leuke kerstboxen voor hem én haar!

happy socks

2. Horloge

Een horloge is het perfecte cadeau, want praktisch én stijlvol. Een klassieke accessoire die je iedere dag draagt en verkrijgbaar in allerlei kleuren, maten en prijzen. De horloges van Kiomi zijn heel mooi (met marmeren wijzerplaat!) en hartstikke betaalbaar met prijzen rond de 30 euro.

3. Lingerie

Oe la la, tegen een mooi nieuw lingerie setje zeggen wij zeker geen nee! Het ideale cadeautje voor onder de boom en ook nog eens eentje waar zowel de man als vrouw plezier aan beleven… Shop hier de mooiste kerstcollectie met gratis verzending!

4. Woonaccessoires

Waar kun je iedere vrouw blij mee maken? Met woonaccessoires! Een ideaal cadeau voor onder de kerstboom. Denk aan kandelaars, vazen, sierkussens en posters. Bekijk hier de populairste kerstcadeaus voor in huis.

kleine kerstcadeautjes

Letterbanner 11,95 | Kandelaar 29,95 | Plantenhanger 19,95 | Vaas 19,95 |

5. Een dagje weg

Soms is het net zo leuk om een activiteit weg te geven in plaats van een tastbaar cadeau. Hoe vaak geef je je ouders een etentje cadeau? Of bezoek je met een vriendin een musical? Ook leuk natuurlijk om je vriend een weekendje weg cadeau te doen. En dan wel even mooi verpakken he!

Lees ook: 8 X De Leukste feestschoenen onder de 100 euro

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
party outfit
8 X De leukste feestschoenen onder de 100 euro

Inmiddels hebben we het al meerdere keren gehad (bekijk hier ons filmpje met de leukste party looks!) over wat voor...

Sluiten