7 X De leukste kookvideo’s

Uren in de keuken staan om uiteindelijk iets héél lekkers, of iets totaal mislukt op tafel te zetten. Veel mensen beleven hier heel veel plezier aan en ook is gebleken dat koken heel ontspannend kan zijn. Kookvideo’s zijn ideaal voor als je precies wilt weten hoe een recept gemaakt moet worden zodat jij straks je heerlijke recept niet hoeft weg te gooien omdat het helemaal is aangebrand. Er verschijnen steeds meer leuke Youtube kanalen met kookvideo’s en wij zijn fan! We verzamelden 7 X de leukste kookvideo’s voor jullie.

VLOG Première + witte chocoladetaart
Deze video is van het kanaal Foodgloss (onderdeel van Beautygloss) waarop Frances de lekkerste dingen maakt. Deze video is extra leuk omdat ze ook nog eens vlogt tijdens de première van een nieuwe tv-serie genaamd ‘taart’ en daarna maakt ze een heerlijke witte chocoladetaart.


Chicken Kiev – Crispy Chicken Breast Stuffed with Garlic Butter Sauce
Een heerlijk recept van de meest bekeken kookvideo channel van de wereld: Foodwishes. In deze video wordt laten zien hoe je krokante kippenborst gevuld met knoflookboter saus makkelijk kunt maken.


Rudolph’s Bakery – Moederdag
Rudolph van Veen (bekend van 24kitchen) laat je zien hoe je voor moederdag het perfecte ontbijtje maakt. Ideaal voor als je helemaal vergeten bent een cadeautje te kopen en je je moeder toch nog wilt verrassen. Stap voor stap laat Rudolph zien hoe het moet zodat het eigenlijk niet fout kan gaan. Kan natuurlijk ook gebruikt worden voor vaderdag.

Anti-kater menu (met STUK TV)
Ideaal voor de party animals onder ons, een anti-kater menu. Want als je een avondje (iets teveel) gedronken hebt heb je vaak de volgende ochtend enorme honger en zin in de gekste dingen. Ideaal want Frances geeft samen met de jongens van STUK TV ook nog eens anti-kater tips!

 

New York Style Hot Dog
Jamie Oliver, wie kent hem niet? Dé kook-guru met de lekkerste recepten. Jamie heeft zijn eigen kook-kanaal genaamd Food Tube. Bij deze video liep het water me in de mond.. Een recept voor een New York Style Hot Dog. Zoals Jamie Oliver zelf zegt: “It’s all about the toppings.”

Watermelon & Kiwi Ice Lollies
Wauw deze watermeloen-kiwie ijslolly’s zien er niet alleen heel lekker uit, ze zijn ook nog eens heel mooi! Niet moeilijk en heerlijk om te maken op de warme dagen.

Grumpy cat cake
Deze video is zó leuk! En eigenlijk zijn alle video’s van Rosanna Pansino leuk. Ze heeft haar eigen youtube kanaal genaamd ‘Nerdy Nummies’ waar zij allemaal kookvideo’s opzet die thema’s hebben die gebaseerd zijn op films en games. Ze verteld leuk, de lay-out van de video’s is geweldig en ze maakt ook nog eens de meest aparte dingen.

Gek op koken maar geen tijd om uren in de keuken te staan? Bekijk ook eens ons artikel over gerechten onder de 20 minuten

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
fashion-trends
Fashion trends: The September Issue

Fashion trends, het blijft altijd een onderwerp waar de meningen over uiteen lopen. De één vindt het onzin en de...

Sluiten