Interieurtrend: Koper in je interieur

Je hebt het vast niet over het hoofd gezien. Koper is helemaal hot! Sinds een tijd kwam het weer terug op de markt als hip en vernieuwend en momenteel is het nog altijd trendy om koper in je interieur te hebben. Ook mijn hart gaat nog altijd sneller kloppen van koperen accessoires en het is dan ook veel terug te vinden in mijn appartement. Koper kan met zoveel gecombineerd worden. Ieder interieur is geschikt voor een tintje koper van koper’.

Ik heb voor je op een rijtje gezet waar je koper kunt terugzien in een interieur en hoe je het kunt toevoegen om je interieur koper-trendy te maken.

1. Lampen

Koperen lamp

Een koperen lamp valt direct op in je interieur en er zijn ontzettend veel modellen verkrijgbaar. Koper als verlichting is één van de meest opvallendste elementen in een interieur. Er zijn ontzettend veel koper modellen verkrijgbaar, dus je kunt eindeloos variëren met verschillende type lampen.

2. Klokken

Klok

Deze prachtige koperen klok valt op in ieder interieur! Juist door de koperkleurige uitvoering vallen de gegraveerde cijfers extra op.

3. Spiegels

spiegel

Van deze vierkante spiegel ga je zeker glimlachen. Hij is decoratief en praktisch en op te hangen aan de ketting.

4. Muurstickers

Muurstickers

Ben jij niet bang om wat nieuws te proberen? Dan passen deze koperen muurstickers misschien wel bij jou. Je kunt er net zo veel (of weinig) opplakken als je zelf wil en je interieur krijgt er direct een andere uitstraling van.

5. Tafel

Koperen tafel

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor iets groters, namelijk een salontafel! Dat valt gelijk op en staat heel chique. Bijvoorbeeld deze mooie draaitafel van Pols Potten. Ik ben fan!

6. Opbergen

Draadmand

Je kunt nooit genoeg opbergaccessoires hebben! In deze draagmand kun je van alles kwijt: tijdschriften, dekens etc.

7. Sfeerlicht

Kandelaar

Kies voor een leuke kaarsenstandaard om als klein accessoire toe te voegen.

En naast al deze leuke koperen producten, zijn er natuurlijk nog tal van andere mogelijkheden. Kijk zeker eens op Pinterest! Of koop zelf een spuitbus in koperkleur en spuit eigen accessoires die je niet mooi meer vindt.

Hou je van meer van zwart-wit? Kijk dan hier om de nodige wooninspiratie op te doen.

Reageren

Your email address will not be published.