Interieur trend: Koperen accessoires

Bij koper denk je waarschijnlijk in eerste instantie aan een werkplaats vol metaal. Maar de laatste tijd zie je koperen accessoires steeds vaker terug komen in het interieur. Bekende interieurblogs besteden veel aandacht aan deze trend en toen wij de foto’s zagen waren wij ook gelijk fan! Er is wel een verschil tussen oud- en nieuw koper. Net zoals bij een 5 eurocent muntje is nieuw koper eerst heel glanzend, maar na verloop van tijd gaat de glans er af. Het nieuwe, glanzende koper is hetgeen wat je nu overal ziet en zolang je er niet teveel aan zit zal het niet al te veel zijn glans verliezen.

koper

Zoals je ziet staan koperen accessoires heel mooi bij neutrale kleuren. Het geeft gelijk een soort ‘clean’ idee en staat heel chique. Je moet absoluut niet overdrijven met te veel koper in je interieur want dan kan het trashy worden. Wat echt absoluut een must have is is de bolle koperen hanglamp. Deze lamp zie je tegenwoordig ook in veel restaurants hangen. Wil jij niet gelijk te grote accessoires? Kies dan voor kleine theelichtjes in de kleur koper of vaasjes op een dienblad.

Ben jij enthousiast geworden door deze inspiratie post? Wij hebben nog een paar items voor je verzameld zodat jij je interieur gelijk kan decoreren met koper!

koper

Hanglamp Globe – € 81,50

koper
House Doctor Light – € 84,90

koper
Little big time wandklok – € 22,46

koper-mandenset
Manden set van 4 – € 36,00

koper
Muursticker koper – € 17,00

Heb je nog meer interieur inspiratie nodig? Kijk dan hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
header
DIY: Caramel appel

Ik weet nog goed toen ik een keer in de Efteling liep en ik daar een kraampje zag staan met...

Sluiten