Mijn make-up en haar routine – krullend haar

Ik heb krullend haar en krijg regelmatig vragen hierover. “Wat voor producten gebruik je? Wil je eens een haar routine video opnemen?” Vandaag is het dan eindelijk zover! Ik heb een video opgenomen waarin ik laat zien hoe mijn dagelijkse make-up en haar routine eruit ziet. Ik laat alle producten zien die ik gebruik en geef een aantal tips voor meiden met krullend haar.

Krullend haar – mijn routine

In de video laat ik zien hoe ik mijn krullend haar verzorg en welke producten ik gebruik om mijn krullen zo mooi mogelijk te krijgen. Eén van mijn belangrijkste tips is om je krullen voordat je gaat douchen uit te kammen of onder de douche. Als ik mijn haar na het douchen ga uitkammen dan droogt het op in dunnere plukken wat er een stuk minder mooi uit ziet. Mijn haar zit het beste na een paar dagen. Dan gaan de krullen wat meer in elkaar zitten en zijn ze dus wat dikker en voller. Ik ben geen fan van de föhn, tenzij ik echt haast heb. Dan gebruik ik het liefst een diffuser waar ik mijn krullen dan in laat drogen.

Als ik grovere krullen wil gebruik ik mijn Babyliss zelfroterende föhnborstel. Mochten jullie hier geïnteresseerd in zijn, laat het me weten. Dan maak ik daar ook een keer een video van!

ABONNEER JE OOK OP MIJN YOUTUBE KANAAL! 

Welke producten voor krullen gebruik ik?

Ik heb een hele kast vol met haar producten en ik wissel ook nog weleens af maar mijn favoriete producten zijn:

Qua shampoo wissel ik regelmatig af. Momenteel gebruik ik een shampoo voor beschadigd haar van Aussie. Tijdens mijn laatste bezoekje aan de kapper heb ik een Olaplex behandeling gehad en dat gebruik ik nu ook eens in de twee weken als masker.

Mijn make-up routine

In de video laat ik ook zien hoe mijn make-up routine eruit ziet. Mijn favoriete producten zijn:

Ik gebruik altijd een make-up kwast van Hema. Deze is ook ideaal om mee te nemen als je op vakantie gaat.

Heb je nog vragen? Stel ze in de comments hieronder!

Bekijk ook: Olaplex behandeling & nieuwe highlights. 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Tropische prints voor een ultiem zomergevoel!

Van fel-tot mosgroen en met felle kleuren als detail; tropische prints geven je look een ultiem zomergevoel. Ik ben er super...

Sluiten