Monday moodboard: lakleer

Heb jij er lak aan? Of ga je graag mee met de nieuwste trends? Dan is lakleer misschien iets voor jou. Het is even wennen omdat het een soort van ‘kraakt’ als je er in beweegt. Met lakleer springt niet alleen je outfit in het oog, iedereen hoort gelijk dat je er aan komt, handig toch? Zie je nog niet voor je hoe je het styled? Take a look!

Van ordinair naar trendy

Lakleer is hot en is het stadium van ordinair al lang voorbij en je mixed en matched het heel makkelijk met de huidige trends. Qua kleuren zie je vooral zwarte en rode broeken en skirts, maar als je goed zoekt weet ik zeker dat er in meerdere kleuren (lak)leren items zijn.

Moodboard: lakleer

lakleer outfitsFoto’s: Pinterest

3 Verschillende looks

  1. Houd het simpel

    Omdat lakleer op zich al opvallend genoeg is kun het dragen als de eyecatcher van je outfit en de rest van je kleding en schoenen houd je lekker basic. Combineer een lakleren broek bijvoorbeeld met een basic trui of sweater of een mooie witte blouse. Je outfit helemaal in black staat ook heel sophisticated.

  2. Trendy blogger

    Volg jij, net als ik, ook verschillende fashion bloggers? Dan is het ontzettend leuk om je leren broek als een ‘echte’ fashion blogger te stylen met een statement t-shirt met (lak)leren jack en een paar zilveren enkellaarsjes of sneakers. You rock girl!

  3. Verleg de aandacht

    Vind je een lakleren broek iets te heftig om hem als dé eyecatcher van je outfit te laten zijn, draag er dan een opvallend item op. Met een gele, roze of bijvoorbeeld lila trui verleg je de aandacht van je benen juist naar het bovenste deel van je lichaam.

lakleer rokLET’S CATCH UP zwart broek – 39,99 | FEEL ON rode rok – 39,99lakleer broek

MELODY OF LOVE rode pantalon – 39,99 | LET’S HANG TOGETHER zwarte rok – 39,99

Heb jij er lak aan?

Maakt het je niet uit of anderen je horen aankomen in trendy lakleer of speel je liever op safe en houd je het liever bij je vertrouwde jeans?

Heb je vlog #2 van Marlou al gezien? Ze geeft Instagram tips en gaat outfits shoppen met Rosa.

Reageren

Your email address will not be published.