13 X Landelijk interieur inspiratie

Landelijk. Je kunt geen woonmagazine meer openslaan zonder dat het woord landelijk er in voor komt. En logisch ook vinden wij; een landelijk interieur is helemaal hot. Een landelijk interieur is voor zowel de zomer als de winter geschikt. In de zomer breng je wat meer pasteltinten in je huis en in de winter kies je voor wat meer houten accenten en bruintinten. Veel mensen houden van een landelijk interieur. Maar hoe stel je zo’n interieur samen? Wij verzamelden de mooiste foto’s zodat jij inspiratie op kan doen voor een landelijk interieur. Verwacht hier dus veel houten meubels, natuurlijke materialen en heerlijke quilts!

Landelijk wonen betekent eenvoud. De rust en sfeer van het platteland is in huis voelbaar. Robuuste houten kasten en authentieke stoere tafels worden gecombineerd met typisch modern design. Natuurlijke materialen als oud hout, wol, vilt en touw en ‘boerse’ musthaves als de ladder en spijlenstoeltjes komen veel terug. De inrichting is sober en strak, gecombineerd met warme kleuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

landelijk interieur

landelijk interieur

Zoals je ziet is hout echt een must als het gaat om een landelijk interieur. Houten krukjes, mandjes, en veel riet. Maar ook héél veel witte muren en accessoires zoals warme plaids en harige kussentjes zien we terug in de foto’s. Planten, en dan vooral takken zijn leuke decoratiemiddelen om het wat sfeervoller te maken. Gooi je oude planken dus niet weg want wie weet kun je er nog iets leuks van creëren zoals een muur die je volhangt met planken of een rietenmandje die je vol stopt met sprokkelhout.

Kun je geen genoegen krijgen van de interieur inspiratie? Lees hier onze andere artikelen.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
13 X Shockerende celebrity quotes

Iedereen zegt natuurlijk wel eens iets wat niet zo handig is, maar als je dan ook nog eens wereldberoemd bent...

Sluiten