Zo lijken je benen langer

Lange benen. Het is één van die dingen die (bijna) elke vrouw wenst. Zelf ben ik ook niet bepaald de langste, dat maakt mij ook eigenlijk niet zoveel uit. Je weet wat ze zeggen, ‘klein maar fijn’! Maar soms zijn iets langere benen toch ook wel gewenst. Veel kleding kan je veel beter hebben met een paar killer legs. Wat dacht je van de culottes, waar ik laatst over schreef? No way dat ik, met mijn lengte, mij ga wagen in een culottes. Met deze simpele manieren lijken je benen langer:

lange benen

Huidkleurige pumps

Deze sluit aan op de vorige; ga voor huidkleurige pumps. Door pumps aan te schaffen in je huidskleur verleng je als het ware je benen. Dit komt doordat je schoenen ‘verdwijnen’ in je huidskleur. Dus wil je langer lijken? Dan moet je toch echt de vrolijk gekleurde pumps laten staan. Ga bijvoorbeeld voor deze nude heels.

High-waist

High-waisted items zijn er in overvloed op het moment. Door high-waisted items te dragen creëer je optisch langere benen omdat je benen eerder lijken te beginnen. Persoonlijk ben ik wel fan van de high-waisted trend al kan ik de low-rise boyfriend jeans ook zeker waarderen. Doordat high-waisted items in overvloed zijn, is er voor elke smaak wel iets te vinden. Ga voor een mooie high-waisted rok of voor een stoere jeans. Hallo lange benen!

Monochrome all the way

Huidkleurige pumps laten je langer lijken maar ook bij andere kleuren kun je dit bereiken! Ga voor een monochrome outfit zodat je optisch langer lijkt. Gelukkig is monochroom nu een trend. Zo schreef Anne al over All Black outfits en heb ik een tijdje geleden over de All White trend geschreven. Het is heel simpel; door een outfit in één kleur te dragen, lijk je langer. Staat blauw jouw goed? Ga voor een mooie blauwe broek, een blauwe chique blouse en een paar blauwe high heels. Er lijkt geen einde te komen aan die benen! Tip: hoe donkerder, hoe langer je benen lijken.

Zongebruinde huid

Een glansje hier en daar op je benen maakt langer én slanker. Of je dat nu bereikt met wat zelfbruiner, highlighter of gewoon door in de zon te zetten, met een gebruinde huid lijk je meteen een stuk langer. Nog een reden om lekker te luieren in de zon!

Met deze simpele manieren heb jij binnen no-time optisch lange benen. Heb jij nog een goede manier? Deel ‘m in de reacties hieronder.

Reageren

Your email address will not be published.