7 X Lekkere eenpansgerechten

Al bijna 15 jaar woon ik met veel plezier in mijn huidige appartement en het bevalt me nog altijd heel erg goed. Er is eigenlijk maar een minpunt aan mijn huis; ik heb geen vaatwasser. Noem het lui en verwend, maar ik heb een grote hekel aan afwassen. Om zo min mogelijk afwas te hebben ben ik groot fan geworden van de eenpansgerechten. Zo heb je namelijk weinig afwas, maar wel een vers bereide maaltijd die vaak ook nog eens vrij simpel te bereiden is.

Makkelijk, snel én afwaszuinig

Helemaal als je in je eentje moet koken en eten, heb je vaak geen zin om uren bezig te zijn met een ingewikkeld recept. Deze luie ik in ieder geval niet en hoeveel plezier ik beleef aan samen koken en eten, zo saai vind ik het om alleen te doen. Nu hoop (en weet) ik dat er meerdere met mij zijn en speciaal voor jullie heb ik een aantal lekkere eenpansgerechten opgezocht. Want deze zijn makkelijk, snel én afwaszuinig!

7 X lekkere eenpansgerechten

1. Spaanse kip

eenpansgerechten

Het recept vind je hier.

2. Tandoori quinoa

eenpansgerechten

Hier vind je het recept.

3. Spaghetti bolognese

eenpansgerechten

Klik hier voor het recept.

4. Lasagna

eenpansgerechten

Hier vind je het recept.

5. Zoete aardappel met spruitjes

lekkere eenpansgerechten

Het recept vind je hier.

6. Pasta alfredo

lekkere eenpansgerechten

Klik hier voor het recept.

7. Griekse kip

lekkerste eenpansgerechten

Hier vind je het recept.

Tot slot nog even een tip: kook gelijk een grote hoeveelheid en vries het in. Dat bespaart je afwas én je hoeft een dag niet te koken. Zelf vind ik het ideaal na een lange dag werken omdat ik dan echt geen puf meer heb om te koken. Het enige wat ik dan nog hoef te doen is mijn maaltijd een paar minuten opwarmen in mijn Whirlpool magnetron. Echt ideaal! Ik kocht hem bij Budgetplan.nl en ik zag dat ze ook vaatwassers verkopen…

Ben jij in de zomer ook dol op ijskoffie? Wij hebben de lekkerste ijskoffie recepten voor je op een rijtje.

 

Reageren

Your email address will not be published.