Lekkere ontbijtjes met veel eiwitten

Een fijne ochtendroutine hebben (of creëren) vind ik heel erg belangrijk. Je zet op deze manier meteen de toon van de dag en dat kun je maar beter goed doen. Niets geen vlug ontbijtje wegwerken, of erger nog; helemaal geen ontbijt, maar even de tijd nemen om rustig te zitten en je voor te bereiden op de rest van de dag.

Ik ben al jaren een groot ontbijtfan en het is voor mij dé reden om vrolijk mijn bed uit te komen. Want: eten! Misschien iets te foodminded, maar ik kan mij nu eenmaal erg verheugen op een lekker bakje yoghurt, havermout of een speltbroodje. En die goede kop koffie uiteraard.

Lang leve de eiwitten!

Wanneer je aan het letten bent op wat je eet, je gezondheid en/of fanatiek aan het sporten bent, weet je inmiddels vast dat eiwitten heel erg belangrijk zijn. Ze zorgen niet alleen goed voor je spieren, maar weten ons lichaam ook nog eens zo te vullen dat we voor lange tijd verzadigd zijn. En met wat kun je je dag nu beter beginnen?

lekkere-ontbijtjes-1

Iedere ochtend een gekookt ei nemen is natuurlijk een optie maar omdat we houden van afwisseling en jij waarschijnlijk ook, gingen we op zoek naar lekkere ontbijtjes waar veel eiwitten in zitten. Zodat je iedere dag vrolijk, ontspannen en goed gevuld kunt beginnen! Kijk hier: 7 Recepten voor een eitwitrijk ontbijt.

Heb jij ook het idee dat gezonde voeding altijd duurder is? Lees dan deze tips even!

Foto’s: Tumblr

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
wooninspiratie
Wooninspiratie: Hanging egg chair

Na een lange werk- of studiedag is het altijd fijn om thuis te komen. Het is dan extra fijn om...

Sluiten