Let the sun shine!

Vorige week deelde ik al een blog met de titel: “Na regen komt zonneschijn.” Over die zon gesproken.. Tijdens wintersport heb ik mijn gele vriend regelmatig gezien, heerlijk! De zonnebril ging dan ook elke dag mee in de binnenzak van mijn wintersportjas. Na het skiën lekker genieten op het terras met het zonnetje erbij.. zo fijn!

Vooral een gepolariseerde zonnebril is fijn omdat deze de schittering wegneemt. Ook in Nederland heb ik eigenlijk altijd een zonnebril bij me. Want hoe irritant als je achter het stuur zit en last krijgt van de laaghangende zon? Ik moet ook bekennen dat ik best veel zonnebrillen heb.

Mijn excuus? Zo’n bril is ook een accessoire! Het maakt je outfit af. En bij elke outfit hoort nou eenmaal een andere bril ;-) Ok. Niet bij elke outfit want dan zou ik een kast voor mijn brillen moeten gaan aanschaffen..

Wintersport kiekjes

wintersport

Zo heerlijk! Terrasjes tijdens wintersport. Jurre draagt zijn nieuwe Ray-ban en ik mijn favoriete ronde zonnebril, ook van Ray-ban.

wintersport

Poeh, zo’n selfie in de zon is toch lastig zonder bril.. ;-)

wintersport

Mijn nieuwste aanwinst: deze In Style zonnebril

zonnebril

Deze Esprit zonnebril is in de winkel bij Pearle verkrijgbaar: 10441678

Spring is coming!

Jaaaa.. mijn favoriete seizoen staat voor de deur: het voorjaar! Ik kan niet wachten om straks weer zonder jas (mét zonnebril) naar buiten te gaan!

zonnebril

Van links naar rechts: Esprit 10435126, Heritage 10228095, Ray-Ban 10431319.

Tip: deze week zijn shop je alle zonnebrillen met 20% korting bij Pearle!

Nog een groot voordeel van altijd een zonnebril bij je hebben: jij hoeft niet te knijpen als het zonnetje zich onverwacht aandient! Van knijpen krijg je rimpels en dat stellen we het liefst zo lang mogelijk uit, toch?

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
bevallingsverhaal
Mijn bevallingsverhaal

We liggen in bed en gaan lekker slapen. Het is een lange dag geweest met als afsluiting mijn laatste bezoek...

Sluiten