Leuk én duurzaam: 3 items die je leven nog leuker maken

Leuk is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt bij het woord duurzaam. Suf en saai, is het eerste wat me te binnen schiet. Zit ik er even compleet naast! Duurzaam gaat veel verder dan netjes je afval scheiden en een beetje lief zijn voor de natuur en het milieu. Deze 3 items zijn niet alleen duurzaam, ze zijn fashionable, stylish verantwoord én ze maken je leven nog leuker en makkelijker!

3 x leuk én duurzaam

1. Slowcooker voor ultra gezond koken

Slowcooking is een speciale duurzame kooktechniek waarbij je een elektrische pan met een ceramieken inzetpan gebruikt. Door het langzame kookproces heb je er geen omkijken naar. Terwijl de slowcooker voor ultra gezond koken je heerlijke maaltijd bereid, kun jij ondertussen andere leuke dingen doen.
Leuk en duurzaam slowcooker

2. Haarverf van natuurlijke ingrediënten

Thuis je haar verven met producten met kapperskwaliteit? Dat kan met de haarverf van natuurlijke ingrediënten van WECOLOUR. Deze haarverfproducten zijn zo puur mogelijk, geven je haar een natuurlijke dekking (ook voor grijs haar), voorzien je haar van een gezonde en stralende glans en zijn uiteraard dierproef vrij. Twijfel je over de kleur? Gebruik dan de online kleurentool en je krijgt gratis advies.
Leuk en duurzaam haarverf WECOLOUR

3. Broodtrommel van RVS

Bij het woord broodtrommel krijg ik gelijk een flashback naar mijn middelbare schooltijd. Een plastic broodtrommel was echt not done. Die tijd is echt passé! De keuze uit leuke en duurzame lunchboxen is ontzettend groot. Straks zijn al je collega’s stikjaloers op je als jij die leuke duurzame broodtrommel van RVS uit je tas haalt.

Leuk en duurzaam broodtrommel RVS

Duurzame items maken je leven nog leuker

Zo zie je maar duurzame items zijn echt niet suf en saai. Ze maken je leven juist nog leuker, ze zijn fashionable en stylish verantwoord. Heb jij tips voor items die leuk en duurzaam zijn? Laat het me weten in een reactie hieronder. Maken we samen de wereld weer een stukje leuker en duurzamer.

Lees ook: de thuiswerktips van Marlou

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
casual business look
Mijn thuiswerk tips + Casual Business outfit

Vandaag heb ik een heerlijk thuiswerk dagje! Ik hoor regelmatig om mij heen dat mensen het soms lastig vinden om...

Sluiten