9 X Leuke Kerstcadeaus voor onder de boom

Christmas is coming! Zoals elk jaar hebben we weer lootjes getrokken met de familie. Maar ook elk jaar komt hetzelfde vraagstuk terug: wat moet ik in godsnaam vragen voor Kerst? En; wat moet ik de ander geven? Tijd voor wat cadeau inspiratie. In deze blog deel ik mijn Kerstcadeau tips met je zodat je dit jaar weer een stressmoment minder hebt. En dus meer tijd om creatief aan de slag te gaan met een gedicht of surprise ;-)

1. Emoji pantoffels

Kerst is wat mij betreft het ideale moment om goed uit te pakken met een origineel gedicht. En uiteraard mogen daar ook flauwe grapjes in voorkomen.. Is iemand verslaafd aan zijn of haar telefoon? Dan zijn deze emoji pantoffels wel heel leuk om cadeau te geven. Ga jij voor de heart eyes of voor de drol?

2. Houten letterkaart

Hoe tof is deze houten letterkaart? Ik vond hem bij de Kistenkoning voor 24,95 en hij staat perfect op ons kastje in de eetkamer. Een perfect Kerstcadeau voor interieur liefhebbers!

houten wandkaart

3. Lichtgevende letters

Nog zo’n leuk cadeau voor iemand die houdt van interieur accessoires en  het gezellig maken in huis: deze lichtgevende letters. Je kunt zelf op de website aangeven welke letters je wilt bestellen en ze kosten slechts 7,95 per stuk.

4. Hotelgift

Wil je een leuk cadeau voor je manlief? Zelf vind ik het altijd leuk om iets te geven wat we samen kunnen gaan doen. Zo gaf ik Jurre laatst een Hotelgift om binnenkort samen een weekendje weg te gaan in een hotel naar keuze. Leuk toch? Je kunt kiezen uit ruim 110.000 hotels wereldwijd en de voucher  is ook nog eens hartstikke leuk verpakt!

hotelgift

5. Houten sixpack met opener

Een ideaal cadeau voor je vriend, vader of schoonvader: deze houten sixpack met opener. Doe er zelf een aantal speciaalbiertjes in (of zijn favo merk) en succes gegarandeerd!

sixpack

6. Roze chill deken

Speciaal voor koukleumen of voor degene die wel houdt van een avondje Netflixen op de bank: deze roze deken met gaten voor je arm. Met name het kleurtje spreekt mij heel erg aan ;-)

roze deken

7. Gepersonaliseerd notitieboekje

Ik kan nooit genoeg notitieboekjes hebben.. En het blijft leuk om ze te krijgen! Ik kwam dit notitieboekje met kurken kaft tegen bij Radbag. En nog leuker: je kunt zelf de tekst verzinnen die op de kaft komt te staan! Dat is nog eens een origineel cadeau.

notitieboekje

8. Flamingo mok

Voor de flamingo liefhebbers is deze mok natuurlijk een ideaal cadeau! Ik weet al iemand die ik hier heel blij mee zou maken..

flamingo mok

9. Metalen wandkastje

Tot slot nog een leuk Kerstcadeau voor het interieur: deze stoere wandkastjes om je accessoires mooi in te presenteren. Ze zijn gemaakt van metaal en te koop als set of per stuk. Super leuk voor iemand die wel een industriële touch aan zijn/haar interieur kan toevoegen!

wandkastje metaal

Succes met het shoppen van jouw Kerstcadeaus en lekker genieten van de gezellige december maand!

Reageren

Your email address will not be published.