6 X Leuke sweaters onder de 25 euro

Het is bij mij de laatste tijd iedere dag sweater weather. Of het nu -5 is of plus 15. Een sweater is makkelijk te combineren, zit heerlijk en komt eigenlijk altijd van pas. Niet voor niets dus dat ik inmiddels aardig wat exemplaren in bezit heb. Je kunt ze aan op een chille Netflix zondag, maar ook gerust naar een lunch met vriendinnen en tevens op wintersport komen ze goed van pas kan ik je uit eigen ervaring vertellen.

Voor het geval jij er nog niet genoeg in je kast hebt (en je begrijpt inmiddels: dat moment bestaat niet), ben ik op zoek gegaan naar de leukste sweaters ónder de 25 euro. Zo zijn sweaters niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor je portemonnee. En daar heeft ie best behoefte aan na de drukke en dure decembermaand.

Hoe combineer je de sweater?

Ik draag mijn sweaters het liefst op een strakke skinny jeans (variërend van zwart tot blauw en grijs) of op een zwart leren, ietwat wijdvallend, rokje. Biker boots eronder voor een stoere look of een paar enkellaarsjes met hak als je gaat voor een vrouwelijke touch. Ook shop ik mijn sweaters regelmatig op de mannenafdeling voor een nonchalante look. Nog een tip: koop je sweater een maatje groter dan normaal zodat ie lekker ruim valt.

Op naar de zes leuke sweaters die ik heb gevonden, van zacht roze tot drukke printjes en statement teksten:

 

leuke sweaters

Zwart 19,95 | Rose 19,95 | Print 24,95 | Babe 17,45 | Bad Intentions 24,95  | Flamingo 21,95

Header: Mija Flatau

Welke sweater is jouw favoriet?

Lees ook: Mijn lifestyle tips om 2017 goed te beginnen

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
lifestyle tips
Mijn lifestyle tips om 2017 goed te beginnen

Al eerder deelde ik met jullie mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar. Ik zie het nieuwe jaar echt altijd...

Sluiten