5 X De leukste Youtube accounts

Naast bloggers zijn YouTubers ook inspiratie bron voor mijn stijl. Nu YouTube zo’n populair platform is geworden, kan het moeilijk zijn om echt de leukste Youtube accounts te ontdekken. Daarom deel ik vandaag mijn favorieten.

HeyClaire
Claire Marshall is de ultieme cool girl met haar geweldige tattoeages en laid back rock chick stijl. Claire is een make up artist die in Los Angeles woont en ze maakt een mix van beauty, fashion en lifestyle videos.

ThePersianBabe
Barbara is een studente uit Engeland. Ze heeft geweldige wenkbrauwen en weet altijd de beste nude lipsticks te vinden. Haar haul videos zijn erg leuk en in haar lookbook videos laat ze erg mooie en draagbare outfits zien.

Sunbeamsjess
Jessie is een studente die uit Londen komt, maar in Edinburgh studeerd. Haar lookbook videos zijn altijd op prachtige locaties gefilmd, dus die videos van haar zijn daarom alleen al de moeite waard om te bekijken.

LLYMLRS
Lilly is een YouTuber en blogger die in Londen woont. Ze heeft een geweldige stijl met een jaren ‘60 vibe en steekt erg veel tijd in haar videos om ze zo creatief en origineel mogelijk te houden wat ik heel erg kan waarderen.


Hannah Maggs

Oké, dit is geen fashion channel, maar Hannah en Steffan vloggen iedere week hun leven samen met hun ontzettend schattige zoontje Grayson. De manier waarop hun vlogs zijn gefilmd en gemonteerd is echt prachtig. Als je van ‘daily vloggers’ houdt en je kijkt nog niet naar de videos van Hannah Maggs, dan moet je daar zeker verandering in brengen.

Follow Fashion heeft ook een YouTube kanaal, klik hier om onze videos te bekijken.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
header
5 X De beste Franse huidverzorgingsproducten

Ga je binnenkort naar Frankrijk? Ga dan zeker naar binnen van één van de vele ‘pharmacies’ om huidverzorgingsproducten in te...

Sluiten