Deze blogs over liefde werden het best gelezen in 2017

Het jaar loopt ten einde en je wordt om je oren geslingerd (bij wijze van spreken) met overzicht lijstjes van de beroemde top 2000 tot de meest irritante reclame van 2017. Laten wij nou eens ‘origineel’ uit de hoek komen met onze Follow Fashion flashback 2017. Vandaag blikken we terug op de meest gelezen blogs over relaties van het afgelopen jaar: de top 3 liefde blogs.

Mannen: girl talk nummer 1

Vrouwen raken nooit uitgepraat over mannen en volgens mij staan de onderwerpen liefde & relaties met stip op 1 als het om Girl talk gaat. We zijn tot onze oren verliefd, we zitten midden in een relatiedip en zo hebben we altijd een of andere relatie issue. Naast je lieve vriendinnen waar je je liefdes perikelen kwijt kunt kun je ook op Follow Fashion allerlei blogs over de liefde lezen. En dat doen jullie maar al te graag: dit is de top 3 van de meest gelezen liefde blogs in 2017.

Top 3 liefde blogs

1. Hoe houd je je relatie leuk?

liefde blogs relatie leuk houden
Zijn jullie al 11 jaar samen?! Vaak krijgt Marlou verbaasde blikken als ze vertelt dat zij en Jurre al zo lang samen zijn. Marlou vertelt je haar tips: zo blijft onze relatie na 11 jaar nog steeds geweldig.

2. 6 tekenen dat een man je leuk vindt

liefde blogs tekenen dat een man je leuk vindtMannen zijn soms erg ingewikkeld. Krijg je het ene moment het idee dat hij je helemaal geweldig vindt en het volgende moment negeert hij je compleet. Vind hij je nou geweldig of ziet hij je ‘gewoon’ als een leuke vriendin? Wij hebben zes tekenen dat een man je leuk vindt op een rijtje gezet.

3. De 7 grootste afknappers volgens mannen

liefde blogs afknappers volgens mannenWat zijn nou echt afknappers volgens mannen, als het aankomt op het gedrag van vrouwen? Welke kleine dingetjes die we niet kunnen laten, zorgen ervoor dat een man je minder aantrekkelijk vindt? Dit zijn de 7 grootste afknappers volgens mannen.

Ben je in de mood voor meer blogs over de liefde? 6 X Dit moet je nooit tolereren in een relatie

  • Ik beveel de hele datingsite voor jongeren dating-jongeren.nl van harte aan. Ik hoop dat deze site nuttig zal zijn voor iedereen die eenzaam is en op zoek is naar vrienden :)

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
metalen meubels
Monday Moodboard: Metalen meubels

Als je mijn op Instagram volgt via Stories had je het misschien al voorbij zien komen. Ik heb onze veranda...

Sluiten