10 x Beste Life Hacks van Pinterest

Soms kom je op Pinterest ineens iets tegen waarvan je zou willen dat je het zelf bedacht had. Of op z’n minst dat je het eerder had gezien. Waarschijnlijk hadden sommige tips je een hoop tijd en frustratie kunnen besparen. Daarom delen we vandaag de (volgens ons) beste life hacks van Pinterest met jullie. Oplossingen zijn soms zo simpel!

 

1. Stijltang als strijkijzer

Erg handig als je ‘s ochtends haast hebt en, terwijl je voor de spiegel je haar staat te doen, een paar lelijke kreukels in je blouse ontdekt.

life hacks

 

 2. Zonnebrandfles als portemonnee

Op dit moment is het weer er in Nederland nog niet echt naar, de sneeuwvlokken dwarrelen deze week nog vrolijk rond, helaas. Maar als het weer het over een tijdje toelaat of als je op vakantie gaat naar een warm oord is dit toch wel heel handig. Een zonnebrandfles als opbergplek voor je waardevolle spullen.

life-hacks

 

3. TicTac doosje voor je haarspeldjes

Haarspeldjes, typisch zoiets dat altijd door het hele huis slingert en zoek is als je er één nodig hebt. Ik heb ze zelf ook altijd ergens los liggen en eens in de zoveel tijd moet ik nieuwe kopen omdat ze allemaal verdwenen zijn. Vanaf nu niet meer nodig dus! Met een paar stukjes washi-tape ziet het er nog leuk uit ook.

life-hacks

 

4. Knoop als oorbelhouder

Kleine oorbellen of knopjes, zelf heb ik een heleboel éénlingen in mijn sieradenkoffertje… Met een simpele knoop hou je ze bij elkaar!

life-hacks

 

5. Bliklipjes voor extra ruimte in je kast

Vol is niet meer vol wat je hangkast betreft. Met behulp van de lipjes van frisdrank blikjes kan je gewoon blijven shoppen.

life-hacks

6. Lenzendoosje voor je foundation

Ontzettend handig als je je make-up wilt bijwerken, maar niet de hele dag een beautycase mee wil zeulen. Ook als je een weekendje weg gaat is dit ideaal.

life-hacks

 

7. Pannenlap voor je stijltang

Je kunt hem dichtnaaien of er een leuk lint omheen doen. In elk geval kun je je stijltang nu opbergen, of inpakken om mee te nemen, terwijl hij nog heet is.

life-hacks

 

8. Makkelijk afgestreken lepels

Dit had ik ook eerder willen weten! Elke keer als ik onze overheerlijke Gezonde Chocolade Milkshake maak ligt mijn aanrecht vol cacao…

life-hacks

 

9. WC-rol voor je inpakpapier

Geen half-afgerolde en verkreukelde rollen inpakpapier meer!

life-hacks

 

10. Spijkers met koppen slaan

Voor de klunzen onder ons: iedereen kan een spijker in de muur slaan zonder dikke blauwe duim!

life-hacks

Klik hier voor meer Lifestyle artikelen.

Weet jij ook nog leuke life hacks? Laat het ons weten in een reactie!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
flared jeans
Nieuwe trend: Flared Jeans

Als we de catwalk-collecties mogen geloven is de jaren zeventig weer helemaal terug in beeld. Met bloemetjes, discoglitters en de...

Sluiten