Living & More kwam bij ons binnenkijken!

Toen we dit huis een paar jaar geleden kochten had ik het idee om er een ‘interieur-magazine-waardig’ huis van te maken. En dat is gelukt! Na een grote verbouwing van 7 maanden kreeg ik een belletje van een styliste die mijn interieur op Instagram had gezien. Een paar maanden later stonden we in de Binnenkijker special van vtwonen. En nu, twee jaar later, staan we ook in een Duits interieur magazine: Living & More!

Onze verbouwing

Het is eigenlijk jammer dat ik in die tijd nog niet aan het vloggen was geslagen. Je vergeet namelijk bijna hoe het was.. Als je mij op voorhand had gezegd dat we zeven maanden lang zouden gaan verbouwen, terwijl we al waren verhuisd, had ik hier echt niet mee ingestemd. Eigenlijk zag het huis er best oke uit. We zouden een paar kleine dingen veranderen. Maar dat liep toch anders dan gepland.

Verplaatsen van de trap of nieuwe keuken?

Ons huis is een samengevoegde twee-onder-een kap. We kochten het al als één grote vrijstaande woning. Met name beneden hebben we ontzettend veel ruimte. En dat kwam goed uit, gezien ik graag een eigen kantoor in huis wilde maken. In het midden stond een grote ronde trap, tot ongenoegen van Jurre. Niet lang nadat we het huis kochten begon hij erover dat hij de trap uit de woonkamer weg wilde breken.

Ik vond dit in eerste instantie helemaal geen goed plan, want ik vond die trap juist zo sfeervol. Ik ging liever voor een nieuwe keuken. Maar nadat ik het knalrode natuurstenen keukenblad grijs had geverfd bleek dit eigenlijk helemaal niet nodig. Jurre was ondertussen al aan het tekenen geslagen met zijn plannen voor een grotere hal met nieuwe trap, en zo geschiedde.

Daarnaast hebben we echt het hele huis aangepakt. Onder andere de kurkvloer werd vervangen door een mooie lichte PVC vloer. Hier krijg ik nog regelmatig vragen over. Net als het laminaat wat we boven hebben liggen. Deze kliklaminaatvloer is van vtwonen.

Living & More

De fotoshoot is vorige maand ook gepubliceerd door het Duitse interieur magazine Living & More. Deze heeft een oplage van 1 miljoen, wow! En ons huis staat ook nog eens op de cover. Stiekem wel een beetje trots. Hieronder zie je de publicatie.

Living & more Living & more Living & more

Living & more

Living & more

“Wow! Ons huis op de cover van de Living & More.”

BewarenBewaren

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
moederdag cadeau tips
5 X moederdag cadeau tips

Moederdag staat weer voor de deur! Weet jij al waarmee je je moeder gaat verrassen? Ik ben er nog niet...

Sluiten