6 low budget manieren om je kledingkast te updaten

Er zijn veel momenten waarbij je graag een geheel nieuwe garderobe aan zou willen schaffen. Soms ben je op al je kleding uitgekeken, heb je voor een nieuwe baan andere kleding nodig of er breekt een nieuw seizoen aan. Helaas kost een nieuwe garderobe best veel, daarom gingen wij op zoek naar goedkope manieren om je garderobe up te daten. Kijk je mee?

header-headphones-1

1. Kleding ruilen

Jij bent waarschijnlijk niet de enige in jouw vriendinnenkring die op bepaalde kledingstukken uitgekeken is. Organiseer een avond waarbij al je vriendinnen langskomen met kledingstukken die ze zat zijn maar er nog wel goed uit zien. Ruilen maar! Zo kun jij nieuwe kleding aan je kast toevoegen zonder een cent uit te geven.

2. Tweedehandswinkels

In tweedehandswinkels vind je vaak heel veel leuke kleding, als je maar goed zoekt. Je kunt erg veel leuke items scoren voor kleine prijsjes. Duik een middagje wat tweedehandswinkels in en je komt gegarandeerd naar buiten met een nieuwe outfit die je minder dan € 50 kost. Ook vind je in deze winkeltjes veel leuke vintage items. Het is het proberen waard!

kledingkast updaten

3. Wees creatief

Heb jij iets in je kast liggen dat je eigenlijk niet past? Zet dan de schaar erin en maak er iets nieuws van! Knip een te groot shirt bijvoorbeeld in, zodat je hem dicht kan knopen als een crop top. Heb jij iets in je kast liggen wat je niet meer mooi vindt? Maak het item dan weer leuk door er bijvoorbeeld studs op te zetten.

4. Join the group

Op Facebook zijn tegenwoordig veel groepen waar meiden uit jouw buurt hun kleding verkopen. Word lid van zo’n groep en houd je ogen open. Er komen erg veel leuke dingen voorbij. Dit zijn vaak items die op internet gekocht zijn en niet in de smaak vallen of niet passen. Deze items zijn dus nog nooit gedragen. Ook kun jij zelf geld verdienen door je oude kleding aan te bieden.

biker jacket

5. Kijk eens op zolder

Heb jij al eens op de zolder van je tante of oma gekeken? Ga er niet meteen vanuit dat er niks is dat jij aan zou trekken. Een zolder is namelijk de beste plek om vintage outfits te scoren!

6. Check de SALE

Tegenwoordig is er eigenlijk in elke winkel en webshop wel een SALE categorie. En je kunt je nog wel eens verbazen over hoeveel leuke items je nog kunt scoren voor een heel fijn prijsje. Kijk hier voor onze SALE favorieten.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
crop top
Monday Moodboard: Crop top

Als je denkt dat de crop tops uit zijn: think again. Daarom deze week een Monday Moodboard over de crop...

Sluiten