Make-up & haar inspiratie: beautyvloggers

Schuilt er een echte beautybabe in jou? Dan weet jij vast en zeker raad met al die kwastjes en kleurtjes. Maar is beauty niet echt jouw ding, maar wil je er wel leuk uitzien? Of wil jij jouw dagelijkse beautyritme doorbreken en een keer wat anders?  Dan danken wij YouTube. Hier vind je de beste beautyvloggers die je alle tips & tricks leren om er geweldig uit te zien. Stap voor stap. En for free. Thank you! Van make-up tot haar, ze leren ons alles. Heel handig en heel leuk. Excuses als: ‘Ik weet niet wat ik met mijn haar moet doen…’ willen we niet meer horen. Want als dat het geval is, raadpleeg je gewoon even je nieuwe BFF: YouTube.

Lisa Eldridge
Lisa is een professionele make-up artist en woont in Londen. Ze werkt met beroemdheden als Kate Winslet, Katy Perry, Keira Knightley en Emma Watson. Ook is ze creative director voor het Britse cosmeticamerk No.7. Lisa upload niet alleen video’s waarin ze zichzelf opmaakt, ze maakt ook andere vrouwen op met problemen als acne en roodheid. Van haar kunnen we dus een heleboel leren!

Zoella
Deed jij al vaker beautyinspiratie op via YouTube? Dan is er een grote kans dat je Zoella al kent. Ze is een hele persoonlijkheid op YouTube geworden. Zoella plaatst niet alleen video’s over beauty, maar ook over fashion en lifestyle. Ze interviewde zelfs One Direction voor haar YouTubekanaal. Terug naar beauty… Zoella plaatst leuke video’s over reviews van beautyproducten en ze laat je zien hoe ze haar eigen make-up en haar doet. Ze is altijd vrolijk en opgewekt en dat maakt het extra leuk om naar te kijken.

Follow Fashion
Op het YouTubekanaal van Follow Fashion posten we video’s over verschillende onderwerpen zoals events, how to wear, health en fit en natuurlijk ook beauty. In de video’s test Marlou fijne beautyproducten. Ook laat ze ons zien hoe ze zichzelf ‘s ochtends klaar maakt voor een dag werken. Volg jij Follow Fashion al op YouTube? Zeker doen!

Teni Panosian
Teni is actrice en blogger en is opgegroeid in Los Angeles. Ze werkt in de tv, commercial en film industrie. Maar in haar vrije uurtjes runt ze haar eigen blog en YouTubekanaal. You go girl! In haar video’s laat ze je alle beautytrends zien. Cat eye, messy wavy hair, natural glam. Noem het maar op. Wij zijn fan!

Lauren Curtis
De make-up en hair tutorials van Lauren moet je echt even bekijken. Haar looks zijn prachtig. En ze laat zien dat het helemaal niet zo moeilijk is om er zo uit te zien. Stap voor stap legt ze je uit hoe ze dat nou allemaal doet. Lauren heeft een fijne stijl, waar jij zeker het een en ander van wil overnemen. Just watch it!

Sta jij al voor de spiegel om alle tips & tricks uit te proberen? Bekijk dan ook 5 x Party proof make up tips.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
hunkemoller
20 % korting bij Hunkemoller + WIN een giftgard!

Valentijn is inmiddels achter de rug maar dat betekent natuurlijk niet dat we ons niet meer sexy hoeven te kleden...

Sluiten