Make-up tips voor brunettes

Make-up is bij velen een belangrijk onderdeel van de ochtendroutine. We gaan liever niet de deur uit zonder een likje mascara want dat voelt meteen zo ‘bloot’. Maar de juiste make-up vinden is soms nog best lastig. Welke kleuren passen goed bij jou en wat kun je beter niet doen? Wij delen vandaag make-up tips voor brunettes!

1. Metallic

Wanneer je wel oogschaduw wilt, maar geen felle kleuren kun je als brunette goed kiezen voor een subtiele glitter. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zilver, brons of goud.

2. Bronzer

In de zomermaanden hebben we met een beetje mazzel al een natuurlijke bronzer door de zon, maar in de wintermaanden kan een beetje extra bronzer net zorgen voor wat meer levendigheid in je gezicht. Als brunette kun je het beste kiezen voor een bronzen met een gouden finishing touch.

make-up-tips-brunette-1

3. Kleuren

Ben jij niet vies van een beetje kleur? Kies dan voor een oogschaduw met een kleurtje. Bij brunettes doen de kleuren navy, koraal en burgundy het vaak goed. Je kunt hier ook zelf kiezen voor een subtiele look als je het licht aanbrengt.

4. Wenkbrauwen

Wil het bij blonde meiden nog wel eens vreemd staan als ze de wenkbrauwen dik aanzetten, bij brunettes kan dit juist heel goed doordat zij al donker zijn. Kleur ze helemaal in of kies alleen voor een beetje bijtekenen; wenkbrauwen doen onwijs veel voor je uitstraling!

Benieuwd naar de trends op het gebied van zomerschoenen? Je leest er hier alles over.

Reageren

Your email address will not be published.