Favoriete make-up voor de zomer

In de zomermaanden staat make-up altijd op een lager pitje bij mij. Deels omdat je het in de zomer gewoon minder nodig hebt, want de zonnestralen zorgen meteen voor een mooi kleurtje en een natuurlijke glow op je gezicht. Toch zorgt de juiste make-up nog net even voor die extra frisse blik en zeker in de avond, maakt de juiste make-up je look net even helemaal af. Ik merk zelf altijd dat zodra mijn make-up goed zit, ik mij ook goed voel en dat dus ook uitstraal. Dat resulteert in een enorme collectie beauty producten inmiddels, maar sinds kort heb ik drie nieuwe favorieten die mij deze zomer helemaal laten stralen.

Als basis een mooie foundation voor een egale tint en om het af te maken wordt er een mooi kleurtje op de lippen aangebracht. Een subtiele gloss voor overdag en een matte roze kleurtje voor in de avond. Want als je ‘s avonds de deur uitgaat voor een terrasje, diner, barbecue of feestje mag je best voor wat extra’s gaan.

1. Longstay matte foundation

Ik ben nooit zo’n fan van foundation en al helemaal in de zomer vermijd ik dit het liefst, omdat het toch vaak voelt alsof je een laagje op je huid achterlaat dat naar mate de dag vordert minder mooi wordt. Met deze foundation is dat verleden tijd want het blijft de hele dag mooi zitten én is olie vrij waardoor het geen glimmend effect geeft maar juist mooi matte is.

2. Velvet matte lipstick

Een mooi kleurtje op je lippen geeft je look vaak net dat beetje extra. Overdag probeer ik de felle kleuren te vermijden omdat ik meer houd van naturel, maar in de avond vind ik een mooie matte lipstick juist heel tof staan. Helemaal omdat mijn outfits vaak niet veel kleur bevatten, vind ik gekleurde lippen een leuk accent. Een leuk trucje is om wat lipstick op je vinger te doen en dit aan te brengen als blush voor een gezonde blos. Pas hierbij wel een beetje op met een fel kleurtje dat je niet te enthousiast bent, want we willen geen clown effecten.

3. Rich color lipgloss

Als we het hebben over make-up voor de zomer, mag een mooie gloss zeker niet ontbreken. Overdag breng je deze aan om je lippen wat extra glans te geven en ‘s avonds kan het eventueel over je lipstick heen voor een shiny touch aan je gekleurde lippen.

make-up voor de zomer make-up voor de zomer

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
YAY! Weer een nieuwe aanwinst voor Groningen

Als je in het hoge Noorden woont, komt het nogal eens voor dat je jezelf moet verdedigen want men denkt...

Sluiten