Makkelijke haarstijlen voor de drukke ochtend

Je kent het wel, je staat op tijd op, gaat even douchen, aankleden en je make-up doen. Het klinkt allemaal vrij relaxed maar in praktijk zien bij de meesten van ons de ochtend er toch wel een stuk chaotischer uit. Ik kan mijzelf hier in ieder geval goed in herkennen. Na het douchen heb ik nog tijd om mijn make-up te doen en mijn haar droog te föhnen maar verder doe ik er dan ook vrij weinig mee. Dan maar weer m’n haar los houden vandaag denk ik dan. Best zonde, want er zijn zoveel leuke en makkelijke haarstijlen die je zo kan maken. En ja, zelfs als je een drukke en chaotische ochtend hebt! Ik heb voor jullie snelle en makkelijke haarstijlen op een rijtje gezet:

1. Quick and easy

makkelijke haarstijlen

Een super leuke en makkelijke haarstijl die je gemakkelijk en snel kan maken in de ochtend! Pak twee plukken van de zijkant van je haar. Zet dit vast met een klein elastiekje. Pak dit samengebonden stuk en haal het boven het elastiekje langs door het midden van je staart heen. Doe vervolgens hetzelfde met een tweede samengebonden stuk haar. De hele uitleg met foto’s zien? Klik hier.

2. Update je staart

makkelijke haarstijlen

Het hoeft niet eens zo ingewikkeld te zijn. Maak een vlecht aan de zijkant van je haar. Zorg dat je de vlecht met je vingertoppen voorzichtig wat losser trekt voor een ‘messy look’. Maak een lage paardenstaart in je haar met deze vlecht er bij in en klaar! Nog nét wat extra tijd over ‘s ochtends? Pak voor een finishing touch een klein plukje haar van onder je paardenstaart. Draai deze een aantal keer om je elastiekje heen en je look is helemaal compleet!

3. Pin it!

makkelijke haarstijlen

Thank god voor uitvinder van bobby pins! Wat moeten we toch zonder deze handige schuifspeldjes? Ze hebben mij in ieder geval al een aantal keer gered van een bad hairday. Lisanne schreef onlangs dit artikel over hét haaraccessoire van nu. In dit artikel stond een super leuke én makkelijke haarstijl die je gemakkelijk kan maken in de vroege ochtend! Pak twee plukken haar aan de zijkant van je hoofd en zet deze op de achterkant van je hoofd vast met drie bobbypins in een vorm van een driehoek.

4. Curls in 5 minutes!

makkelijke haarstijlen makkelijke-haarstijlen5

De beste meest makkelijke manier om je haar te krullen? Heel simpel, maak een hoge staart in je haar. Deel deze staart in twee stukken op en leg deze plukken langs de zijkant van je gezicht. Begin met de meest achterste pluk van één kant. Zorg dat je je haar van je gezicht af om de krultang heen krult. Voor beide kanten draai je dus een andere kant om de krultang heen. Laat de gekrulde plukken koud worden, doe er wat haarlak in, elastiekje eruit en klaar! Ik heb de methode zelf getest en ben 20 minuten eerder klaar dan op de normale manier! Deze methode en nog twee andere methodes om je haar in vijf minuten te krullen kun je in deze Youtube tutorial terug kijken.

Met deze snelle en makkelijke haarstijlen heb je dus geen excuusjes meer om met belabberd haar op je school of werk aan te komen. Welke van deze makkelijke haarstijlen ga jij proberen? Of heb je misschien zelf nog een goede toevoeging op dit lijstje? Laat het ons weten in de reacties hier onder!

Pssst, heb jij deze nieuwe trend al gespot?

  • Die haarstijlen zijn zo leuk en makkelijk om te maken! ik ga ze zeker uitproberen en voor mijn gala dragen dat wordt echt leuk. Bedankt voor je leuk tips.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
schoenencollectie ziengs
Inspiratie: nieuwe schoenen voor het voorjaar!

De winkels hangen alweer vol met nieuwe voorjaarscollectie kleding. Maar ook de schoenenwinkels zijn er helemaal klaar voor, laat het...

Sluiten