5 x leuke & makkelijke interieurtips

Als er iets is waar wij dol op zijn is het interieur. We vinden het heerlijk om ons te laten inspireren en met gemak zitten we zo een paar uur op Pinterest te ‘bladeren’ tussen de mooiste interieurfoto’s. Nu is het heerlijk om door mooie foto’s geïnspireerd te raken, maar vaak is het (helaas) niet haalbaar om je eigen huis precies zo in te richten. Het kan ook anders: 5 x leuke & makkelijke interieurtips.

5 X leuke & makkelijk interieurtips

1. Creëer eenheid

Kleuren, meubels en accessoires die bij elkaar passen, dat zie je vaak terug in inspirerende interieurfoto’s. Wat je smaak of stijl ook is, deze tip kun je altijd toepassen. Naast eenheid in je meubels en accessoires kun je dit ook doorvoeren in bijvoorbeeld het type gordijnen en de deurklinken in je huis. Het zijn juist items als een gordijn of een deurklink die zorgen voor rust en eenheid in je interieur als je door je hele huis hetzelfde type gebruikt. Dat het echt zo werkt ontdekte ik laatst nog toen mijn moeder in haar nieuwe appartement overal dezelfde stijl deurklinken van De Oude Deurklink geplaatst had.

scandinavisch design

2. Voldoende licht

Woon jij in een licht huis met grote ramen? Heb jij even geluk! Een licht huis geeft een aangenaam gevoel, het lijkt groter en al je woonspullen komen nog beter tot zijn recht. Is jouw huis niet heel licht? Voeg dan een paar lampen toe aan je interieur. Of hang wat spiegels op. Spiegels weerkaatsten het licht waardoor het een stuk lichter in je huis wordt.

3. Sfeermakers

Bij onze vorige tip noemde we dit item al even. Om meer sfeer in je interieur toe te voegen zijn lampen echt ideaal. Lampen zijn echt sfeermakers! Het aanbod aan lampen is enorm, kies wat past bij jouw interieur zodat je wel de eenheid in je huis bewaard.

keuken inspiratie

4. Eén eyecatcher

Kies een item uit dat je tot eyecatcher bestempelt om ambiance te krijgen. Ga bijvoorbeeld voor een mooi schilderij of behang een wand met een opvallend printje dat de aandacht trekt. You decide!

woontrends 2020

5. Druk meubels niet tegen de muur

Als je je meubels een nieuw plekje in de kamer wilt geven, zet ze dan niet helemaal tegen de muur. Zorg er voor dat er een paar centimeter tussen de muur en het meubel zit, zo houd je je interieur open en luchtig.

bank trendhopper

Zo, dit zijn onze leuke & makkelijke tips voor je interieur. Laat je ons weten welke tip jouw favoriet is? We zijn benieuwd!

Nagels lakken lastig en moeilijk? Nee hoor! Zo lak jij netjes je nagels!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
nagels lakken
Zo lak jij netjes al je nagels!

Nagels lakken. De ene hand gaat altijd als een speer, en zodra je bij de andere hand bent aangekomen, zakt...

Sluiten