7 leuke manieren om je beste vriendin te verrassen

Beste vriendinnen zijn belangrijk en je hebt heel veel aan ze! Daarom is het tijd om je beste vriendin te verrassen. Ga je veel met elkaar om, maar vergeet je of vind je het moeilijk om te zeggen hoeveel ze voor je betekent? Laat haar dan op een andere manier weten dat je veel om haar geeft. Woon je ver uit elkaar, maar zie je haar wel als één van de belangrijkste mensen in je leven? Ook dan is het leuk om haar een keer in het zonnetje te zetten. Wij hebben leuke manieren om je beste vriendin te verrassen op een rijtje gezet.

2

Stuur een kaart

En nee, een digitale kaart telt niet. We zijn tegenwoordig zo in de wereld van social media ondergedompeld, dat we eigenlijk alleen nog maar even korte berichtjes naar elkaar sturen. Even snel overleggen over Facebook is natuurlijk handig, maar het kost heel weinig moeite. Ga je naar de winkel en koop je een leuke kaart dan voelt je vriendin zich al snel vereerd. Schrijf iets kort en bondigs of schrijf een heel verhaal over wat ze voor je betekent, het gaat om het gebaar.

Lunch surprise

Sta opeens voor haar neus met een heerlijke lunch, of neem haar mee ergens een hapje eten. Ze zal het leuk vinden om jou onverwachts te zien en dit zal een fijne afwisseling zijn vergeleken met haar normale lunch.

Kook voor haar

Een best friend date is misschien nog wel leuker dan een boyfriend date. Nodig haar uit en zeg dat jullie samen nog wel even langs de supermarkt gaan, maar verras haar met een prachtig dinertje. Je hoeft niet per se een topkok te zijn om haar te laten zien dat je er tijd ingestoken hebt. Het gerecht mag dan een totale mislukking geworden zijn, je hebt wel iets om om te lachen en tijd om even lekker bij te kletsen.

Laat een briefje achter

Wil je iets doen wat niks kost, maar toch haar even bijzonder laten voelen? Laat dan een leuk briefje achter, bijvoorbeeld met hoe gezellig je het dinertje vond gisteren en dat je haar veel succes wenst op het werk. Dan is haar ochtend direct weer goed!

Bak iets voor haar

Zelfde idee als het koken, het gaat om het idee. Als je wat beter in koken bent, duik dan de kookboeken in en denk daarbij aan de smaak van je beste vriendin. Maak bijvoorbeeld haar lievelingstaart. Ben je een verschrikkelijke kok, maak dan gewoon een lekkere brownie uit pak.

4

Een klein cadeautje

Hierbij gaat het vooral om wat je geeft en niet om hoeveel het kost. Geef bijvoorbeeld een leuk vriendschapsarmbandje of een ander sieraad. Nog leuker is als je iets geeft wat je zelf hebt gemaakt!

Stuur een bosje bloemen

Flowers are a girl’s best friend. Naja, eigenlijk diamanten natuurlijk, maar dat is veel te duur. Bijna elke vrouw wordt blij van fleurige bloemen in huis die lekker ruiken. En een bosje bloemen is natuurlijk extra leuk als je ze als verrassing hebt gekregen van je beste vriendin. Doen dus!

3

Benieuwd naar wat je je vrienden beter niet kunt vertellen over je relatie? Klik hier. 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Chanel modeshow in supermarkt

We zijn ons er wel van bewust dat de designers tijdens Fashionweek hun uiterste best doen om de bezoekers te...

Sluiten